frankrijk.nl

10x vakantiehuizen in de Dordogne, Lot-et-Garonne en Lot

Een mooi vakantiehuis in Frankrijk huren voor de zomer voordat alles vergeven is? Deze gîtes, vakantievilla’s en glamping-accommodaties hebben Nederlandse en Belgische eigenaren en dat zie je terug in de stijl. Want het is gewoon waar: wij ‘nordiques’ zijn extreem goed in het creëren van een bijzondere sfeer op het Franse platteland!

1. Elegant vakantiehuis met prachtig uitzicht in de Lot-et-Garonne

vakantiehuis families Lot-et-Garonne met zwembad

Kijk eens naar deze prachtig ingerichte boerderij in de Lot-et-Garonne, vlak bij de Dordogne! Naast een riant hoofdhuis voor 6 personen, kun je er ook een kleine 2-persoons gîte bijhuren. En de kinderen gaan door dolle heen van de twéé zwembaden! De inrichting is bovendien erg stijlvol: veel authentieke elementen mooi gecombineerd met moderne elementen. Ook de grote tuin is heerlijk, met maar liefst 2 zwembaden, een jeu-de-boules baan en diverse fijne zit- en eetplekken! Lees meer

2. Lodges en safaritenten op een groen vakantiedomein

Safaritenten in Club Les Ormes Dordogne

De houten lodges, de luxe safaritenten, het grote zwembad en het zalige restaurant van Mandy en haar gezin zijn een regelrechte glampinghit op de rand van de Dordogne en de Lot-et-Garonne. Lees meer

3. Boutique-appartementen in een oude boerderij

vakantie appartementen Bassiviere

Tussen de heuvels van de Lot-et-Garonne verhuurt Ilse smaakvolle lofts in een stokoude boerderij met een geweldig restaurant, zwembad en zelfs een woonwinkel. Topadres, ook in voor- en naseizoen voor stellen. Lees meer

4. Vakantiehuizen in een duiventoren en landhuis in de Dordogne

Villa-Lafage-zwembad

Yuri en Marcella verbouwden een prachtig landhuis en duiventoren tot elegante vakantiehuizen. Franse joie de vivre gaat hier samen met een mooie moderne en vooral heel comfortabele inrichting! Lees meer

5. Gloednieuwe gîte voor vier bij een landhuis in de Lot

maison-d-oranges-gite-van-nederlanders-in-zuid-frankrijk-lot met prive-zwembad

Met hun Maison d’Orange hebben Monique en Jan een echt Als-God-in-Frankrijk-sfeertje gecreëerd! Ze verbouwden een bijgebouw op hun landgoed tot elegant vakantiehuis met 2 slaapkamers en elk een eigen badkamer. In de tuin heb je een privé-zwembad tot je beschikking. Lees meer

6. Charmant klein vakantiehuis in de Lot-et-Garonne

vakantiehuis met zwembad Dordogne Lot-et-Garonne

Knus vakantiehuis voor 1 gezin of 2 stellen vlak bij het uiterst charmante dorpje Villeréal. Met een frisse inrichting die romantisch brocante combineert met beton, hout en veel wit. En dat enorme terras…. Lees meer

7. Gîtes op een vakantiedomein bij een alpaca-boerderij

sfeerimpresse Ramonjavel

De meeste accommodaties zijn safaritenten, maar bij Domaine Ramonjavel in de Lot-et-Garonne vind je ook kamer-appartementen (voor 4-5 personen) met eigen terras. Ideaal om mee te genieten van alle gezelligheid op dit vakantiedomein, met een table d’hôtes en diverse handige en kindvriendelijke faciliteiten. Lees meer

8. Gîtes en safaritenten op gezinsvriendelijk vakantiedomein in de Dordogne

Domaine le Bost leuk vakantieadres met kinderen

In de prachtige omgeving van de Périgord Vert creëerden Menno en Jet hun eigen paradijsje. Domaine le Bost is een super kindvriendelijk vakantiedomein met gîtes en safaritenten op een terrein van 4 hectare.  Alle accommodaties hebben een eigen terras en een prachtig uitzicht op het stadje en de omgeving. Lees meer

9. Vakantiehuizen in een privé-dorpje op een heuveltop

la boulede vakantiehuizen dordogne

Karin en haar man knapten een paar vervallen streekhuizen in de Lot-et-Garonne op tot 5 prachtige vakantievilla’s. Hun mini-dorpje op een heuvel heeft weer uitzicht op een van de mooiste bastidedorpen van de omgeving! Lees meer

10. Boutique-stijl vakantiehuizen in de Dordogne

Chartreuse Maison de Charme Dordogne

Stijlvolle én kidsproof vakantiehuizen (8-15. pers.) in verbouwde dorpshuizen in het zuiden van de Dordogne. Met mooie overdekte terrassen en zithoeken in de tuin, verwarmd zwembad, jacuzzi en speelplekken. Lees meer

Ontdek ook: Glamping bij een alpacahoeve in de Lot-et-Garonne!

LEES OOK:
15 kleinschalige vakantiedomeinen in Zuid-Frankrijk
10 kleinschalige vakantiedomeinen in Midden-Frankrijk
15x waarom de Lot-et-Garonne zo’n fijne streek is
De 10 mooiste plekken in de Dordogne

Beeld linksboven: Le Guinot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *