frankrijk.nl

7x vakantiehuizen in de Dordogne en Lot-et-Garonne

Een mooi vakantiehuis in Frankrijk huren voor de zomer voordat alles vergeven is? Deze gîtes, vakantievilla’s en glamping-accommodaties hebben Nederlandse en Belgische eigenaren en dat zie je terug in de stijl. Want het is gewoon waar: wij ‘nordiques’ zijn extreem goed in het creëren van een bijzondere sfeer op het Franse platteland!

1. Boutique-style vakantiehuizen in de Dordogne

Chartreuse Maison de Charme Dordogne

Stijlvolle én kidsproof vakantiehuizen (8-15. pers.) in verbouwde dorpshuizen in het zuiden van de Dordogne. Met mooie overdekte terrassen en zithoeken in de tuin, verwarmd zwembad, jacuzzi en speelplekken. Lees meer

2. Lodges en safaritenten op een groen vakantiedomein

Safaritenten in Club Les Ormes Dordogne

De houten lodges, de luxe safaritenten, het grote zwembad en het zalige restaurant van Mandy en haar gezin zijn een regelrechte glampinghit op de rand van de Dordogne en de Lot-et-Garonne. Lees meer

3. Boutique-appartementen in een oude boerderij

vakantie appartementen Bassiviere

Tussen de heuvels van de Lot-et-Garonne verhuurt Ilse smaakvolle lofts in een stokoude boerderij met een geweldig restaurant, zwembad en zelfs een woonwinkel. Topadres, ook in voor- en naseizoen voor stellen. Lees meer

4. Vakantiehuizen in een duiventoren en landhuis in de Dordogne

Villa-Lafage-zwembad

Yuri en Marcella verbouwden een prachtig landhuis en duiventoren tot elegante vakantiehuizen. Franse joie de vivre gaat hier samen met een mooie moderne en vooral heel comfortabele inrichting! Lees meer

5. Vakantiehuizen in een privé-dorpje op een heuveltop

la boulede vakantiehuizen dordogne

Karin en haar man knapten een paar vervallen streekhuizen in de Lot-et Garonne op tot 5 prachtige vakantievilla’s. Hun mini-dorpje op een heuvel heeft weer uitzicht op een van de mooiste bastide-dorpen van de omgeving! Lees meer

6. Grote rustieke vakantievilla met zwembad bij Bergerac

Ruim avkantiehuis Dordogne Domaine Le Relais

Net buiten de authentieke stad Bergerac, in het westen van de Dordogne, kun je het grote vakantiehuis van Carina en Bert huren. Dit voormalige landgoed met een postrelais biedt tegenwoordig plek aan 6 tot 20 personen, met 5 riante slaapkamers en een slaapzaal die kinderen te gek vinden! Lees meer

7. Charmant vakantiehuis in de Lot-et-Garonne

vakantiehuis met zwembad Dordogne Lot-et-Garonne

Knus vakantiehuis voor 1 gezin of 2 stellen vlak bij het uiterst charmante dorpje Villeréal. Met een frisse inrichting die romantisch brocante combineert met beton, hout en veel wit. En dat enorme terras…. Lees meer

LEES OOK:
15x waarom de Lot-et-Garonne zo’n fijne streek is
De 10 mooiste plekken in de Dordogne

Beeld linksboven: La Boulède


– PINTEREST –

Wil je deze leuke adresjes onthouden?
Bewaar dit artikel op je Pinterest!

7 x vakantie Dordogne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.