frankrijk.nl

Nieuwe editie ebook: PARIJS MET KIDS & TIENERS 2022

Onze digitale reisgids PARIJS MET KIDS & TIENERS is weer helemaal up-to-date en in de zomermaanden kun je dit ebook met extra korting bestellen! 

parijs met kids tieners 2022

Twee jaar geleden lanceerden we met grote trots ons eerste ebook PARIJS MET KINDEREN. Onze ziel, zaligheid én al onze persoonlijke tips hadden we erin gestopt! Veel lezers waren enthousiast: de gids bleek ideaal voor een bezoek aan Parijs met kinderen tot 12 jaar. Op veler verzoek kwam er vorig jaar ook een XL-editie: PARIJS MET KIDS & TIENERS, inclusief activiteiten voor 12 tot 18-jarigen.

Beide edities zijn nu te krijgen in opgefriste en nagelopen NIEUWE EDITIE voor 2022!
ebook-Parijs-tieners

Interactieve reisgids met handige links 

PARIJS MET KIDS & TIENERS 2022 bevat bijna 60 pagina’s en is te downloaden als pdf op een laptop, tablet of smartphone. De gids bespreekt alle niet-te-missen highlights van Parijs en de beste parken om te picknicken. Je krijgt handige tips voor een bezoek aan het Louvre of reizen met de metro. Alles wat je wilt weten overeen dagtrip naar Disneyland Parijs of Versailles en uiteraard ook onze favoriete adresjes voor restaurants, ijswinkels en slaapadressen.. Voor de tieners zijn er shopping-pagina’s (in welke straten moet je zijn en waar vind je jouw favo-merk?), streetfood-adressen, een coole woordenlijst en bezoektips als de catacomben of de spannende horrortour in Parijs.

Handig voor de ouders zijn de combitips, waarbij je een dag kunt invullen die leuk is voor iedereen, elke leeftijd.  Leuk om te lezen voor vertrek én handig om ter plekke op je telefoon te hebben. Want je kunt alle locaties rechtstreeks openen op Google Maps en via diverse links doorklikken voor meer info of om online tickets te bestellen, zelfs op het laatste moment!

PARIJS MET KIDS & TIENERS 2022: nu met korting te bestellen!

Bestel en download ons ebook om alvast inspiratie op te doen en aan de voorpret te beginnen voor een toekomstig familietripje naar Parijs. De digitale reisgids PARIJS MET KIDS & TIENERS kost €8,95, maar in de maanden juli en augustus profiteer je van onze ZOMERAANBIEDING en betaal je slechts €7,95. Dus bestel nu en profiteer meteen!

Liever de andere editie zonder de aanvullende informatie voor tieners? Bekijk en bestel de 2022-editie van PARIJS MET KINDEREN (€6,95).

Tekst: Josee Schouten 

3 reacties op “Nieuwe editie ebook: PARIJS MET KIDS & TIENERS 2022”

 1. Roland Coupez schreef:

  Beste,
  Ik ben klant van de volgende banken in België
  BNP Paribas Fortis
  en
  Argenta
  Kan ik hiermee op één of andere manier verder?
  Met vriendelijke groeten,
  Roland Coupez

 2. Roland Coupez schreef:

  Hoe kan ik “Parijs met kids & tieners 2021” kopen vanuit Belgïe?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.