frankrijk.nl

Ebook Parijs met kinderen: 50 pagina’s insidertips!

We liepen al lang rond met het idee en nu is hij er eindelijk: onze allereerste digitale reisgids voor Parijs! Al onze tips voor een familie-stedentrip Parijs bijeen op je telefoon of tablet, hoe handig is dat? Bestel nu en ga er meteen mee op pad! 

Cover Parijs met kinderen 2022 ebook

Insidertips voor Parijs met kinderen, le making-of

Al jaren speelden we met de gedachte om al onze insidertips voor een tripje Parijs te bundelen in een ebook. Om te beginnen met familietips, want Nicky – die met haar gezin in Parijs woont – heeft ondertussen een balboekje vol met do’s & dont’s, originele ideeën en praktische tips die best fijn zijn om te weten als je met kinderen de stad bezoekt. De coronacrisis gaf ons net dat extra zetje om het af te maken. En ook nu vroegen we ons telkens af: wat wil je weten als ouder/verzorger? Wat is makkelijk leesbaar op een smartphone? Wat zijn handige doorkliks? Welke foto’s kiezen we? Talloze dilemma’s die pas na heel wat facetime-meetings zijn beslecht. Daarna zetten we onze creatieve Clarisse aan het werk voor een leuke vormgeving en nu is het zover. Het eindresultaat: een kekke (al zeggen we het zelf), superhandige digitale reisgids, vol inspiratie, praktische tips en links!

ebook Parijs met kinderen

Interactieve reisgids met handige links 

Parijs met kinderen bevat bijna 50 pagina’s, te downloaden op je laptop, tablet of smartphone als pdf. Je vindt er onder andere de highlights van Parijs (met praktische kindertips), de beste parken om te picknicken of te spelen, leuke weetjes, handige tips over een bezoek aan het Louvre, reizen met de metro, een dagje Disney en Versailles en uiteraard ook onze favo-adresjes voor restaurants, ijswinkels, familiehotels en de groene camping van Parijs (ook leuk als tussenstop!). Leuk om te lezen voor vertrek én handig om ter plekke op je telefoon te hebben. Want je kunt alle locaties rechtstreeks openen op Google Maps en via diverse links doorklikken voor meer info of om online tickets te bestellen, zelfs op het laatste moment!

Bestel en download ons ebook om alvast inspiratie op te doen en aan de voorpret te beginnen voor een toekomstig familietripje naar Parijs. Dus bestel nu voor slechts  € 6,95 en profiteer meteen!

XL Versie: PARIJS MET KIDS&TIENERS

Inmiddels hebben we ook een XL versie gemaakt inclusief leuke tips, activiteiten en adressen voor tieners. Plus een aantal combitips om een leuke dagje Parijs in te vullen voor zowel ouders, tieners als kinderen. Prijs €7,95. Bestel nu!

We wensen je er alvast veel plezier mee! En horen graag je feedback!

Josee en Nicky

LEES OOK:
Parijsgids voor kids & tieners 2023
Ebook Stedentrip Lille: net verschenen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *