frankrijk.nl

Nieuw ebook: PARIJS MET KIDS & TIENERS

Jippie, onze digitale reisgids PARIJS MET KINDEREN heeft een zusje gekregen! Je kunt nu ook PARIJS MET KIDS & TIENERS bestellen. 

parijs met kids tieners 2022

Vorig jaar juni lanceerden we met grote trots ons eerste ebook PARIJS MET KINDEREN. Ideaal voor een bezoek aan Parijs met kinderen tot 12 jaar. Onze ziel en zaligheid én alle persoonlijke tips hadden we er in gestopt. Alleen heel erg jammer dat Parijs weer op slot ging in juli :-(.

We hebben geduldig gewacht op betere tijden en ondertussen vroegen we ons af (ook na vragen van lezers) of het niet leuk zou zijn om ook een XL-editie te maken, inclusief activiteiten, adresjes en tips voor tieners. Goed idee! Dus nu brengen we niet alleen een actuele versie uit van PARIJS MET KINDEREN (toch even checken of alles de coronacrisis heeft doorstaan) maar lanceren we meteen een tweede ebook: PARIJS MET KIDS & TIENERS.

ebook-Parijs-tieners

Interactieve reisgids met handige links 

PARIJS MET KIDS & TIENERS bevat bijna 60 pagina’s en is te downloaden als pdf op een laptop, tablet of smartphone. De gids bespreekt alle niet-te-missen highlights van Parijs en de beste parken om te picknicken of te spelen,. Je krijgt handige tips voor een bezoek aan het Louvre of reizen met de metro. Alles wat je wilt weten overeen dagtrip naar Disneyland Parijs of Versailles en uiteraard ook onze favoriete adresjes voor restaurants, ijswinkels en slaapadressen (zoals familiehotels en de groene camping van Parijs – ook leuk als tussenstop!). Voor de tieners zijn er shopping-pagina’s (in welke straten moet je zijn en waar vind je jouw favo-merk?), streetfood-adressen, een coole woordenlijst en bezoektips als de catacomben etc.

Handig voor de ouders zijn de combitips, waarbij je een dag kunt invullen die leuk is voor iedereen, elke leeftijd.  Leuk om te lezen voor vertrek én handig om ter plekke op je telefoon te hebben. Want je kunt alle locaties rechtstreeks openen op Google Maps en via diverse links doorklikken voor meer info of om online tickets te bestellen, zelfs op het laatste moment!

PARIJS MET KIDS & TIENERS: nu bestellen!

Bestel en download ons ebook om alvast inspiratie op te doen en aan de voorpret te beginnen voor een toekomstig familietripje naar Parijs. De digitale reisgids PARIJS MET KIDS & TIENERS kost €8,95, dus bestel nu en profiteer meteen!

Liever de andere editie zonder de aanvullende informatie voor tieners? Bekijk en bestel de 2021 editie PARIJS MET KINDEREN (€6,95).

Tekst: Josee Schouten Beeld:©Nicky Bouwmeester, Josee Schouten

3 reacties op “Nieuw ebook: PARIJS MET KIDS & TIENERS”

 1. Roland Coupez schreef:

  Beste,
  Ik ben klant van de volgende banken in België
  BNP Paribas Fortis
  en
  Argenta
  Kan ik hiermee op één of andere manier verder?
  Met vriendelijke groeten,
  Roland Coupez

 2. Roland Coupez schreef:

  Hoe kan ik “Parijs met kids & tieners 2021” kopen vanuit Belgïe?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.