frankrijk.nl

Maart 2020: Tomorrowland in Alpe d’Huez

Ja, skiënde festivalliefhebbers hebben het al dik in de agenda staan: van 14 tot 21 maart 2020 vindt in Alpe d’Huez de tweede wintereditie plaats van de moeder der festivals: Tomorrowland Winter. Vanaf vandaag start de kaartverkoop, hoe snel zal het dit keer gaan?

Tomorrowland Winter: op grote hoogte

Het Belgische zomerfestival Tomorrowland is al jaren een begrip bij alle muziek- en festivalliefhebbers. En vorig jaar werd een nieuwe mijlpaal in de sneeuw gezet, met de allereerste wintereditie in het Franse skioord Alpe d’Huez. Het dorp én het hele skigebied – en dan praat je over alles tussen 1860 en 3300 meter hoogte – werd exclusief voor dit festival getransformeerd tot een waar winterwonderland met op de pistes diverse podia én een waanzinnig hoofdpodium aan de voet van de pistes. De sneeuwval die week zorgde voor een ultieme winterkers op deze toch al witte taart voor de vele fans.

Tomorrowland Wintereditie Alpe d'Huez 2019

Intiem feestje

In tegenstelling tot de zomereditie (400.000 bezoekers)  is de wintereditie een ‘intiem’ feestje: er is plaats voor 30.000 bezoekers. Het mooie én het bijzondere van deze wintereditie is dat je met een toegangskaart voor Tomorrowland Winter zowel kunt skiën als optredens bijwonen.

 

Veel bekende Nederlandse dj’s? 

Zoals we van Tomorrowland kunnen verwachten wordt de hele setting ontworpen volgens een vastgesteld thema. Voor deze wintereditie is dat: The Book of Wisdom. Klinkt veelbelovend en zal zeker spectaculair zijn in dit sneeuwdecor. We willen nu al de volgende pagina omslaan om te zien wat we kunnen verwachten! Ook wachten we met spanning op de line-up die nog niet bekend is gemaakt maar ongetwijfeld een aantal Hollandse iconen zal bevatten. Vorig jaar konden de festivalgangers genieten van o.a. Armin van Buuren, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano en Martin Garrix en we verwachten minstens de helft weer op snowboots terug te zien!

Tomorrowland-line-up

Wanneer kun je Tomorrowland Winter boeken en wat kost het?

Voor zover nu bekend komen er twee opties:

  • 4-daags Tomorrowland Winter Package vanaf €685 p.p. en dit bevat 4 nachten verblijf (17-21 maart), toegang tot alle optredens, 4 dagen skipas en een – zoals we gewend zijn van dit festival – een hippe en unieke armband met schatkist.
  • 7-daags Tomorrowland Winterpackage vanaf €825 p.p. met 7 nachten verblijf (14-21 maart), toegang tot de concerten en  7 dagen skipas en een – zoals we gewend zijn van dit festival – een hippe en unieke armband met schatkist.

De verkoop van het 7-daags arrangement start op 14 september 2019  en het 4-daags arrangement start op 21 september 2019 via www.tomorrowland.com

Alpe d'Huez

Alpe d’Huez: een van de zonnigste skigebieden

Denk nu niet dat je straks zult klappertanden van de kou. Niet voor niets heeft Alpe d’Huez als bijnaam ‘Ile de soleil’. Het dankt de naam aan de zuidelijke ligging op een plateau dat 1.860 meter hoog ligt. Deze hoogvlakte spreidt de bergen rondom waardoor de zon niet wordt belemmerd door hoge bergtoppen. Dat betekent dat als de zon schijnt je er de hele dag van kunt genieten. En mocht er een wolkendek zijn dan zit je er vaak net boven :-). Meer informatie over Alpe d’Huez.

LEES OOK: 
Skiën in foute skipakken op de pistes van Alpe d’Huez
5 geweldige terrassen op de Franse pistes
Rock the Pistes: zon, sneeuw & sound!

Alpe d'Huez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *