frankrijk.nl

NIEUW: Ebook Lille stedentrip!

Et voilà, met veel trots presenteren we onze nieuwste digitale stedengids: Lille, highlights, tips & adresjes! Superhandig om bij je te hebben als je deze heerlijke stad in Noord-Frankrijk gaat bezoeken. En nu tijdelijk met introductiekorting!

Ebook Lille cover

Lille is een perfecte stad voor een weekendje weg, een shoppingtrip of als uitvalsbasis voor een culturele ontdekkingstocht in Noord-Frankrijk. Ja, er is genoeg te zien en te doen en dan hebben we het nog niet eens over de vele lekkernijen die je echt alleen in Lille kunt proeven. Tijdens elk bezoek dat we aan de stad brachten ontdekten we wel weer iets leuks of lekkers!

Lille, de dichtstbijzijnde (grote) Franse stad

Ook is Lille een stad die lekker dicbtbij ligt. Net over de Belgisch-Franse grens is het een prima bestemming als je Franswee hebt en weer even dat Franse gevoel wilt proeven. Of als je een leuk moeder-dochtertripje wilt maken (zoals Josee graag doet) Ook shopaholics die fan zijn van de echte Franse merken kunnen hier hun hart ophalen. En zo zijn er nog tal van hele goede redenen om Lille op je stedentriplijstje te zetten. Er zijn fantastische musea in én rond Lille, het is een vintagewalhalla en je kunt er fantastische lekkere specialiteiten eten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over dat jaarlijkse brocanteweekend in september en het grote cultuurfestival dat elke 2 jaar wordt georganiseerd. Ja heus, dat wordt kiezen als je maar een weekend hebt!

Fietsen in Lille

De highlights en insidertips

Dus dachten wij, als je dan toch plannen hebt om een keer naar Lille te gaan, hoe fijn zou het dan zijn als wij je een inkijkje geven wat de stad precies te bieden heeft? Geen uren leeswerk maar een snel overzicht van de highlights met links naar de betreffende websites voor als je meer wilt weten, je tickets wilt boeken of een restaurant wilt reserveren. Ideaal om je plan te trekken! 

Paginas-Ebook-Lille

20 pagina’s insidertips

En dat is precies wat je van deze digitale reisgids kunt verwachten: hij helpt je op weg en geeft je 20 pagina’s vol leuke insidertips. Aan bod komen onder musea, monumenten, de beste winkelstraten en markten, de lekkerste eetadresjes, de niet-te-missen specialiteiten van Lille… Fijn om te lezen en superhandig ter plekke, dankzij de interactieve links naar Google Maps en/of de diverse websites voor meer info. De tweekoloms-opmaak zorgt er bovendien voor dat alles makkelijk is te lezen op smartphone.

Lezersaanbieding: nu tijdelijk voor slechts € 3,95

Tot 1 juni kun je profiteren van onze introductieprijs van slechts €3,95. Zeg nou zelf: voor die prijs hoef je het niet te laten en met onze handige tips&tricks in het ebook heb je het zo terugverdiend!  Bestel vandaag nog en download meteen deze verse Lille reisgids om alvast inspiratie op te doen!

Wij, Josee, Nicky, Martine en Clarisse hebben het met plezier gemaakt en wensen je alvast veel plezier in Lille! 

LEES OOK: 
Ideaal voor een familietrip naar Parijs, ons ebook Parijs met Kids&tieners
Weekendje Lille: 10 gezellige slaapadresjes

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *