frankrijk.nl

Cadeautip: Chef coq-keukenschort

Grappig keukenschort voor francofielen! Louis Zwaan, grafisch ontwerper in Amsterdam, maakte dit leuke cadeau voor kookliefhebbers die goed Frans spreken. Of toch niet? ;- )

Moet je zien wat een leuk keukenschort van Frans Amsterdam! Voor iedereen die houdt van Frankrijk en/of de Franse taal, want lees maar even goed wat erop staat. Tip: het helpt als je het hardop uitspreekt. Typisch culinaire Hollandse hoogtepunten staan – met een knipoog op z’n Frans geschreven – gedrukt op een katoenen keukenschort.

Op het menu: stampôte, pas ne couque (pannekoek), eau lit bolle (oliebol), air t’un soupe (erwtensoep)! Vanzelfsprekend ontbreekt het nagerecht niet: tout je. Daarbij een Chef Coq-button als onderscheiding. Voor haan en voor hen!

Het katoenen schort is fraai verpakt en kan als brievenbuspost verzonden worden. Het is alleen online te bestellen via Frans Amsterdam en kost €14,95 (circa 1-2 werkdagen).

LEES OOK:
Franse wandeling door Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *