frankrijk.nl

Trendy naturistencamping in Zuid-Frankrijk

Glamping voor naturisten, dat kenden wij nog niet! Le Sérignan Nature in de Languedoc-Roussillon is echt een naturistencamping nieuwe stijl. Dit kampeerdorp valt op door de luxe setting, fraaie lodgetenten en een eigentijdse sfeertje. Met faciliteiten voor de hele familie. 

Le Sérignan Nature: naturistendorp met allure

Een naturistenvakantie is allang niet ‘bijzonder’ meer. Zo recreëren er in Nederland bijna 2 miljoen mensen regelmatig naakt. Dat is ongeveer 1 op de 8 à 9! Ook in het aanbod zien we nieuwe ontwikkelingen, zo is bijvoorbeeld te zien aan de kust van Zuid-Frankrijk, niet ver van Béziers. Daar heeft Le Serignan Plage, een erg mooie glamping-camping waar wij al eerder over schreven, een buurcamping opgekocht en die verbouwd tot een modern naturistendorp: Le Sérignan Nature.

camping naturisten glamping Languedoc Serignan aan het strand

Lodgetenten en mobilhomes

Op deze volledig opgepimpte camping vind je nu meer dan alleen staplaatsen. Joehoe, tussen de bomen bij het strand zijn er nu ook trendy lodgetenten en hip ingerichte mobilhomes voor 4 tot 6 personen. Op het terrein is verder nog een restaurant, foodtruck, supermarkt, zwembad en mini-club voor de kleintjes.

serignan nature naturisme

Zen-zwembad en XL Spa

Maar het pièce de resistance is het nieuwe naaktzwembad La Piscine-Zen. In een decor van mediterraan groen is hier een sfeer gecreëerd zoals je die zou verwachten bij een trendy beachhotel. Je kunt je ook laten onderdompelen in de openluchtspa La Balnéo, die gedeeld wordt met de gasten van het al bestaande Le Sérignan Plage. De ochtend is voor naaktrecreanten, de middag voor geklede gasten. Kinderen hebben toegang tot het speelwaterpark van 1000m2 van Le Sérignan Plage (met badkleding).

camping naturisten glamping Languedoc Serignan aan het strand

Goedkoper dan gewone camping

Wij stonden er niet bij stil maar het is toch echt de naakte waarheid: je bent veel goedkoper uit met een verblijf op een naturistencamping. Wij berekenden dat dat voordeel op kan lopen tot wel 20%, als je Sérignan Nature met Sérignan Plage vergelijkt. En dat voor gelijke accommodatie en faciliteiten. Verrassend!

Meer informatie op www.leserignannature.com

serignan nature naturisme

LEES OOK:
Sérignan Plage, ideale familiecamping aan zee
Houten vissershuisjes aan het strand
Kampeerdorp met XL-buitenspa
Trendy houten ‘eendenhuisjes’ aan zee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Button