frankrijk.nl

Win een reis naar Frankrijk – Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zeg nou zelf. Hoe heerlijk zou het zijn om een weekje vakantie te vieren in een heerlijke villa in het zuidwesten van Frankrijk?

Wat kun je winnen?

In samenwerking met FranceComfort Vakantieparken mogen we een week verblijf weggeven in een luxe villa voor 4 personen op Domaine les Forges in het najaar van 2019 of voorjaar van 2020 (vóór 1 juli 2020) in de Poitou-Charente. Het huis heeft een comfortabele inrichting, met o.a. 2 slaapkamers, 2 badkamers, goeie wifi, goeie boxspringbedden en een heerlijk zwembad (en peuterzwembad) op het park. Zalig toch?

Domaine Les Forges

De directe omgeving van Poitou-Charentes biedt naast een 27 holes golfbaan , volop recreatieve mogelijkheden als paardrijden, wandelen, vissen en fietsen. Op een half uur rijden zijn grote plaatsen als Parthenay en Poitiers waar je uitgebreid kunt shoppen.

Wat moet je ervoor doen om kans te maken?

Schrijf je direct in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief met je e-mailadres en maak kans om dit najaar in Zuidwest-Frankrijk te vertoeven. Behalve dat je dan automatisch kans maakt op dit zalige reisje, ontvang je ook wekelijks inspirerende insidertips en leuke adresjes.

De actie loopt tot 31 augustus 2019. De winnaar wordt op 2 september bekend gemaakt en ontvangt een mail. Zijn of haar naam wordt ook vermeld op de websites en/of de social media-van frankrijk.nl en FranceComfort Vakantieparken.

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

N.B. Met de inschrijving verklaar je tevens akkoord te gaan met de actievoorwaarden. Daarin staat onder andere dat je instemt met het ontvangen van onze periodieke nieuwsbrief alsmede die van FranceComfort Vakantieparken. Plus – dat je als je niet mocht winnen – je met je inschrijving wel recht krijgt op 5% korting (boven op bestaande kortingen) uit het vakantiehuizenaanbod van France Comfort. De volledige voorwaarden lees je hier. 


Over FranceComfort Vakantieparken

In het zonnige en altijd sfeervolle Frankrijk liggen de comfortabele vakantieparken van FranceComfort. De vakantiehuizen liggen in de Dordogne, de Languedoc, de Midi Pyrénées, Poitou-Charentes en de Provence. De villa’s zijn voorzien van alle luxe en comfort zoals je thuis gewend bent. Verder vind je op bijna alle parken een zwembad, restaurant, gratis wifi, tennis, speeltuin, animatie, airco en receptie met medewerkers die Nederlands en/of Engels spreken.