Frankrijk.nl

Win een reis naar Frankrijk – Schrijf je in!

Zeg nou zelf. Hoe heerlijk zou het zijn om de herfstvakantie te kunnen doorbrengen in een heerlijke villa in het zuidwesten van Frankrijk?

Domaine de Lanza

Win een weekje joie de vivre in een vakantiehuis voor 6 personen 

In samenwerking met FranceComfort Vakantieparken mogen we een week verblijf weggeven in een luxe villa voor 6 personen op Domaine de Lanzac tijdens de herfstvakantie of de volgende meivakantie in de Dordogne. Comfortabele inrichting, met wel 3 slaapkamers, goeie wifi, goeie boxspringbedden en een heerlijk zwembad op het park. Zalig toch? De altijd leuke plaatsjes Sarlat en Rocamadour liggen niet ver weg, de natuur toont zich op zijn kleurrijkst en de temperatuur is er in die periode nog heel aangenaam.

Wat moet je ervoor doen om kans te maken?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan doe je automatisch mee. Die kans laat je toch niet liggen?

Als je onze nieuwsbrief al ontvangt, dan doe je automatisch mee als je de nieuwsbrief doorstuurt naar een vriend of familielid. Zo maken jullie beiden kans. Win-win noemen we dat.

Nog niet ingeschreven? Schrijf je direct in met je e-mailadres en maak kans om dit najaar in Zuidwest-Frankrijk te vertoeven.  Behalve dat je dan automatisch kans maakt op dit zalige reisje, ontvang je ook wekelijks inspirerende insidertips en leuke adresjes.

De actie loopt tot 10 oktober 2017. De winnaar wordt op 11 oktober bekend gemaakt en ontvangt een mail. De naam wordt ook vermeld op de websites en/of social media van frankrijk.nl en FranceComfort Vakantieparken.

N.B. Met de inschrijving verklaar je ook akkoord te gaan met de actievoorwaarden. Daarin staat onder andere dat je instemt met het ontvangen van onze periodiek nieuwsbrief alsmede die van FranceComfort Vakantieparken. Plus – dat je als je niet mocht winnen – je met je inschrijving wel recht krijgt op 5% korting (boven op bestaande kortingen) uit het vakantiehuizenaanbod van FranceComfort. De volledige voorwaarden lees je hier.  

SCHRIJF JE NU IN!

Over FranceComfort Vakantieparken

In het zonnige en altijd sfeervolle Frankrijk liggen de comfortabele vakantieparken van FranceComfort. De vakantiehuizen liggen in de Dordogne, de Languedoc, de Midi Pyrénées, Poitou-Charentes en de Provence. De villa’s zijn voorzien van alle luxe en comfort zoals je thuis gewend bent. Verder vind je op bijna alle parken een zwembad, restaurant, gratis wifi, tennis, speeltuin, animatie, airco en receptie met medewerkers die Nederlands en/of Engels spreken.