frankrijk.nl

Win een reis naar Frankrijk – Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zeg nou zelf, hoe heerlijk zou het zijn om volgend jaar een weekendje te kunnen inplannen aan de Côte d’Azur? Schrijf je in en maak kans! 

Wat kun je winnen?

In samenwerking met Sydney en Karen van de leuke B&B La Parare geven we 2 nachten verblijf weg inclusief ontbijt, voor een verblijf in voor- of najaar 2020. La Parare ligt op een geweldige locatie in het achterland van Nice, met prachtig uitzicht op het natuurlijke landschap, een heerlijk terras en een klein-maar-fijn verwarm zwembad (met tegenstroom!). Sydney kent de streek op zijn duimpje en heeft tal van leuke tips. Maar het is ook een hele fijne plek om even te onthaasten.

La Parare

Wat moet je ervoor doen om kans te maken?

Schrijf je direct in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief met je e-mailadres en maak kans om volgend jaar in Zuid-Frankrijk te vertoeven. Behalve dat je dan automatisch kans maakt, ontvang je ook wekelijks inspirerende insidertips en leuke adresjes.

De actie loopt tot 31 december 2019. De winnaar wordt op 2 januari bekend gemaakt en ontvangt een mail. Zijn of haar naam wordt ook vermeld op de websites en/of de social media-van frankrijk.nl 

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!