frankrijk.nl

Win een reis naar Parijs – Schrijf je in!

Parijs is altijd een heerlijke stad om te bezoeken. En wie weet zit jij er binnenkort!  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op 2 nachten in het hippe hotel Le Général! 

Hotel Le General Parijs-lobby

Win 2 nachten verblijf op basis van logies/ontbijt in Hotel Le Général 

In samenwerking met een van onze favoriete hotels in Parijs, Le Général  mogen we 2 nachten verblijf weggeven in een 2-persoonskamer, te gebruiken in de periode tussen 8 januari en 31 maart 2018. Dit hotel ligt in de populaire wijk République (bij de Marais) en is onlangs helemaal gepimpt in een leuke vintage-stijl: tried & tested door onze Carole! Lees hier meer over haar ervaringen.

Wat moet je ervoor doen om kans te maken?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan doe je automatisch mee. Die kans laat je toch niet liggen?

Als je onze nieuwsbrief al ontvangt, dan doe je automatisch mee als je de nieuwsbrief doorstuurt naar een vriend of familielid. Zo maken jullie beiden kans. Win-win noemen we dat.

Nog niet ingeschreven? Schrijf je direct in met je e-mailadres en maak kans om het nieuwe jaar goed te beginnen met een tripje naar Parijs. Niet alleen maak je dan automatisch kans op dit leuke reisje, ook ontvang je wekelijks inspirerende insidertips en leuke adressen

De actie loopt tot 31 december 2017. De winnaar wordt op 1 januari 2018 bekend gemaakt en ontvangt een mail. De naam wordt ook vermeld op de websites en/of social media van frankrijk.nl.

N.B. Met de inschrijving verklaar je ook akkoord te gaan met onze actievoorwaarden: de nachten kunnen slechts worden bevestigd in overleg met en na akkoord van het hotel (i.v.m. beschikbaarheid). Ook stem je in met het ontvangen van onze tweewekelijkse nieuwsbrief met leuke inspiratie. En valt die je tegen, uitschrijven kan altijd.

SCHRIJF JE NU IN!