frankrijk.nl

Over mijn frankrijkmap

Maak van onze favorieten jouw favorieten!

Herken je dit? Een dikke stapel tijdschriften bij je thuis op de boekenplank vol met post-its… Want tja, je wilt toch dat adres bewaren van die leuke winkel in Parijs, voor als je straks die kant op gaat. Of dat artikel over Bordeaux snel kunnen terugvinden als je je volgende citytrip gaat bepalen…

Voor ons is dit héél herkenbaar! Dus we stonden erop dat dit webazine een handige bewaarfunctie zou krijgen. Dat is de Mijn frankrijkmap geworden!

Lees je iets op onze site dat je graag wilt bewaren, sla het dan op onder je eigen account in Mijn frankrijkmap. Dat gaat heel gemakkelijk door bij dat artikel op het eerste icoontje te klikken (naast het hartje). We zetten het vervolgens meteen op de kaart voor je, zodat je ook in een oogopslag kunt zien waar je favoriete plekjes zich bevinden. De volgende stap is dat je met je persoonlijke (afgedrukte) kaart op reis kunt gaan. Wij vinden het een geweldig idee, chapeau voor onze creatieve webdesigners! Aan die mogelijkheid wordt nu aan gewerkt, dus houd ons in de gaten.

Maak hier je eigen account aan!

frankrijkmap