frankrijk.nl

Over frankrijk.nl

Hi, leuk dat je meer wilt weten over frankrijk.nl! frankrijk.nl is een travelwebazineEen wat? Ja, het is wat je denkt: een mix tussen een website en een magazine. Met nieuws, reisreportages, leuke logeeradressen, andere zien en doen-ideeën in Frankrijk.Met frankrijk.nl willen we je eigentijdse reisinspiratie bieden, met lifestyle, sfeer en authenticiteit als belangrijkste pijlers.

frankrijk.nl is ook een weerspiegeling van ons werk en onze passie. Wij zijn Josée, Nicky en Carole. Door onze jarenlange contacten en ervaringen kennen we en bezoeken we vele adresjes die we graag met je willen delen. We willen graag de vriendin voor je zijn die alvast een voorselectie heeft gemaakt van leuke reistips voor je volgende Frankrijktrip. Want dat is wat we willen; inspireren, delen en verbinden. Nieuwsgierig naar onze achtergrond, mooiste reissouvenirs en bucketlists (ja, hoor die hebben we nog steeds),  check frankrijk.nl/overons

Het webazine is onderverdeeld in vijf hoofdrubrieken:

ONTDEKKEN: reisreportages, nieuws, lifestyle en acties

SLAPEN: bijzondere, leuke, originele slaapadressen voor kort of lang verblijf en voor onderweg.

ZIEN&DOEN: leuke ideeën en tips op het gebied van cultuur, natuur, wellness en shoppen in alle streken van Frankrijk.

ETEN&DRINKEN: onze favoriete café’s, restaurants, clubs en strandtenten, maar ook bijzondere eetwinkels, wijnhuizen en andere ambachtelijke initiatieven.

ONTMOETEN: interviews met Fransen en Nederlanders in Frankrijk die op inspirerende wijze het (vakantie)leven een stukje mooier maken, plus blogs en columns van bevriende reisreporters en tipgevers ter plaatse.

We hopen je snel tot één van onze trouwe lezers te mogen rekenen.

En we hopen vooral je te inspireren!

Groet,

Josee, Carole en Nicky

Josee-Carole en Nicky van frankrijk_nl

Josee, Carole en Nicky – frankrijk.nl

Onze partners en favoriete sites over Frankrijk:

ANWB.nl  – frankrijkpagina

Frans Bureau voor Toerisme

Frankrijkboeken

FrankrijkVakantieland

Francecomfort Vakantiehuizen