frankrijk.nl

Over frankrijk.nl

Hi, leuk dat je meer wilt weten over frankrijk.nl!

frankrijk.nl is een travelwebazine. Een wat? Ja, het is wat je denkt: een mix tussen een website en een magazine. Met nieuws, reisreportages, leuke logeeradressen en verrassende tips voor Frankrijk. Met frankrijk.nl willen we je eigentijdse reisinspiratie bieden. Met sfeer, lifestyle en authenticiteit als belangrijkste pijlers.

frankrijk.nl is een weerspiegeling van ons werk en onze passie. Wij zijn Josée en Nicky. Door onze jarenlange ervaringen in Frankrijk kennen we veel bijzondere adresjes die we graag met je delen. We willen de vriendin voor je zijn die alvast een voorselectie heeft gemaakt van leuke reistips voor je volgende Frankrijktrip. Ons doel; inspireren, delen en verbinden. Nieuwsgierig naar onze achtergrond, favoriete reisherinneringen en bucketlists (ja, hoor die hebben we nog steeds!)? Check frankrijk.nl/overons!

Het webazine is onderverdeeld in vijf hoofdrubrieken:

ONTDEKKEN: reisreportages, nieuwtjes uit Frankrijk, toplijstjes, taaltips om je Frans te verbeteren, nieuwe boeken en films

SLAPEN: bijzondere slaapadressen voor kort of lang verblijf en voor onderweg.

ZIEN&DOEN: leuke ideeën en tips op het gebied van cultuur, natuur, wellness en shoppen in alle streken van Frankrijk.

ETEN&DRINKEN: onze favoriete café’s, restaurants, strandtenten en eetwinkels, de Franse keuken, lekkere recepten, alles over Franse wijn

ONTMOETEN: interviews met inspirerende Fransen en Nederlanders in Frankrijk, blogs en columns van bevriende reisreporters en tipgevers ter plaatse.

We hopen je snel tot onze trouwe lezers te mogen rekenen.

En we hopen vooral je te inspireren!

Hartelijke groet,

Josee en Nicky

Josee en Nicky – frankrijk.nl