Top 10 Franse geitenkaasjes
Ook kaas is een seizoensproduct: geitenkaas smaakt bijvoorbeeld het lekker… lees meer
Ook kaas is een seizoensproduct: geitenkaas smaakt bijvoorbeeld het lekker… lees meer
Het perfecte kaasplankje
Welke kazen horen er thuis op een typisch Frans kaasplankje voor na het eten ? H… lees meer
Welke kazen horen er thuis op een typisch Frans kaasplankje voor na het eten ? H… lees meer
Feestelijke kerstboom gemaakt van pizzadeeg
In het kader van zelf ‘de slingers ophangen’ deze feestdagen, v… lees meer
In het kader van zelf ‘de slingers ophangen’ deze feestdagen, v… lees meer
7 topkaasjes uit Noord-Frankrijk
Ha, straks weer mooie kaasplankjes samenste… lees meer
Ha, straks weer mooie kaasplankjes samenstellen voor de feestdagen! Hoe sel… lees meer
3x Franse kaas uit de oven
De temperatuur daalt en wat warmt er beter op dan Franse kaasjes uit de oven? Ca… lees meer
De temperatuur daalt en wat warmt er beter op dan Franse kaasjes uit de oven? Ca… lees meer
Montreuil-sur-Mer, culinair paradijs in Noord-Frankrijk
Josée en Carole vertoefden in dé gastronomische hoofdstad van de Noord-Franse Opaalkust: Montreuil-sur-Mer. Niet a… lees meer
Josée en Carole vertoefden in dé gastronomische hoofdstad van de Noord-Fran… lees meer
Top 10 Franse stinkkazen
Heerlijk al die Franse kaasjes, maar sommige … lees meer
Heerlijk al die Franse kaasjes, maar sommige zijn wel een uitdaging voor je ne… lees meer
Bistrot des Alpes: kaasfondue in Amsterdam
Dol op kaasfondue, raclette en tartiflette? In Amsterdam kun je wintersport… lees meer
Dol op kaasfondue, raclette en tartiflette? In Amsterdam kun je wintersport… lees meer
Test je kennis van Franse kaas
Veel van onze lezers zijn dol – nee – stápelgek op Franse kaas. Hoeveel weet jij over al die mooie fromages u… lees meer
Veel van onze lezers zijn dol – nee – stápelgek op Franse kaas. Ho… lees meer
Franse kazen
Franse kazen, wij zijn er verzot op! Alles weten over de verschillende Franse kaassoorten? Tips voor het perfecte kaasplankje? Welke Franse kazen moet je nou echt eens geproefd hebben? Van époisses, comté, camembert, geitenkaas, saint-marcellin tot munsters, stuk voor stuk tongstrelende kazen of ze nou stinken – pardon – ‘ruiken’ of niet!