frankrijk.nl

Ebook PARIJS MET KIDS & TIENERS 2023

Bijna herfstvakantie dus wij geven nu 20% korting op onze digitale reisgids PARIJS MET KIDS & TIENERS! Laat je inspireren met 60 pagina’s aan handige, leuke en originele tips voor een perfecte Parijs stedentrip met het hele gezin.

ebook Parijs 2023

Alweer 3 jaar geleden lanceerden we met grote trots ons eerste ebook PARIJS MET KINDEREN. Onze ziel, zaligheid én al onze persoonlijke tips hadden we erin gestopt! Veel lezers waren enthousiast: de gids bleek ideaal voor een bezoek aan Parijs met kinderen tot 12 jaar. Op veler verzoek kwam er in 2021 ook een XL-editie: PARIJS MET KIDS & TIENERS, inclusief activiteiten voor 12 tot 18-jarigen. Elk lopen we beide edities na om te zien of alle informatie actueel is en alle genoemde adressen nog open zijn.

Et voilà, zowel ons ebook Parijs met kinderen als het ebook Parijs met kids & tieners is nu te krijgen in een opgefriste NIEUWE EDITIE voor 2023!
ebook-Parijs-tieners

Interactieve reisgids met handige links 

PARIJS MET KIDS & TIENERS 2023 bevat bijna 60 pagina’s en is te downloaden als pdf op een laptop, tablet of smartphone. De gids bespreekt alle niet-te-missen highlights van Parijs en de beste parken om te picknicken. Je krijgt handige tips voor een bezoek aan het Louvre of reizen met de metro. Alles wat je wilt weten overeen dagtrip naar Disneyland Parijs of Versailles en uiteraard ook onze favoriete adresjes voor restaurants, ijswinkels en slaapadressen.. Voor de tieners zijn er shopping-pagina’s (in welke straten moet je zijn en waar vind je jouw favo-merk?), streetfood-adressen, een coole woordenlijst en bezoektips als de catacomben of de spannende horrortour in Parijs.

Handig voor de ouders zijn de combi-tips, waarbij je een dag kunt invullen die leuk is voor iedereen, elke leeftijd.  Leuk om te lezen voor vertrek én handig om ter plekke op je telefoon te hebben. Want je kunt alle locaties rechtstreeks openen op Google Maps en via diverse links doorklikken voor meer info of om online tickets te bestellen, zelfs op het laatste moment!

Bestel PARIJS MET KIDS & TIENERS 2023! Nu tijdelijk met 20% korting (tot 15/10/2023)

Parijs met tieners reisgids Mock-up

Liever de andere editie zonder de aanvullende informatie voor tieners? Bekijk en bestel de 2023-editie van PARIJS MET KINDEREN (€6,95).

Ook erg leuk: ons ebook Stedentrip Lille, met bezoektips voor deze gezellige Noord-Franse stad!

ebook Parijs 2023

Ebook Lille cover

LEES OOK:
Leuke gezinsvriendelijke hotels in Parijs
Eerste keer Parijs? Dit wil je niet missen!
Lekker met de Thalys: de meest ontspannen manier om naar Parijs te reizen

Tekst: Josee Schouten 

5 reacties op “Ebook PARIJS MET KIDS & TIENERS 2023”

 1. Angelique schreef:

  Beste

  Vanuit België kan je het e-book niet kopen want enkel KBC en Belfius bank staan onder de mogelijkheden terwijl er nog veel andere banken zijn in België.
  Kan ik het e-book op via bankoverschrijving bestellen aub?

 2. Roland Coupez schreef:

  Beste,
  Ik ben klant van de volgende banken in België
  BNP Paribas Fortis
  en
  Argenta
  Kan ik hiermee op één of andere manier verder?
  Met vriendelijke groeten,
  Roland Coupez

 3. Roland Coupez schreef:

  Hoe kan ik “Parijs met kids & tieners 2021” kopen vanuit Belgïe?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *