frankrijk.nl

Zo dan! Mooie luxe vakantievilla’s aan de Côte d’Azur

Deze ruime vrijstaande vakantievilla’s met zwembad liggen in de buurt van de chicste badplaatsen van de Provence, zoals Saint-Tropez, Cannes en Antibes. Ze horen bij de exclusieve collectie van Etoiles du Sud, een nieuw bureau met insiderskennis van de Côte d’Azur.

Etoiles du Sud. Dat kun je vrij vertalen als ‘de parels van Zuid-Frankrijk’. En inderdaad, de collectie van deze nieuwe verhuurorganisatie is indrukwekkend. Stuk voor stuk riante vrijstaande villa’s met zwembad op toplocaties maximaal 20 km van de kust. De man achter Etoiles du Sud is Frans Schoon, die wij al 20 jaar kennen als directeur en drijvende kracht bij Novasol en die nu bewust kiest voor zijn grote liefde: (Zuid-)Frankrijk. Kennis van de verhuurmarkt heeft Frans dus zeker en voeg daar een levenslange persoonlijke liefde voor de Côte d’Azur aan toe, dan je weet dat het met zijn nieuwe eigen selectie van luxe vakantiehuizen wel goed zit.

Etoiles du Sud luxe vakantiehuizen dicht bij zee Cote d'Azur

Selectie van een kenner

Frans: “In zekere zin ben ik met de oprichting van Etoiles du Sud overgestapt van een lange loopbaan in een supermarktonderneming naar een kleine delicatessenwinkel! Mijn collectie is nu bewust overzichtelijk, we bemiddelen voor maximaal 150 villa’s, maar de kwaliteit is des te hoger. We kennen alle huizen persoonlijk en mijn vele ervaringen en contacten in de Côte d’Azur helpen bij de selectie.”

Zo weet Frans precies aan welke kant je van Saint-Tropez of Cannes moet zitten om de files te vermijden, waar de mooiste uitzichten zijn, of waar je in de buurt van leuke restaurants zit. Het gaat daarbij om een luxe segment: de huizen zijn geschikt voor vanaf 6 tot 8 personen en de huurprijzen variëren van €3.000 tot €5.000 per week in het laagseizoen en van €7.000 tot €15.000 per week in het hoogseizoen. Etoiles du Sud kan ook op zoek gaan aan de hand van specifieke criteria en wensen.

Etoiles du Suz luxe vakantiehuizen rond de kust Zuid-Frankrijk

Kwaliteit

Qua interieurstijl zijn her zowel moderne als klassieke villa’s, met als gemene deler dat alles er piekfijn uitziet. Schoon: “We hebben van strak en modern tot romantische Provençaals charme. Alle huizen zijn perfect onderhouden en zien er heel verzorgd uit.” Er is bovendien echt lokale service, Etoiles du Sud werkt met Nederlandstalige beheerders ter plaatse. En voor vertrek kan er bemiddeld worden voor speciale wensen, zoals een chef-kok in huis, een wijnproeverij of boothuur tijdens de vakantie.

Een voorproefje van de collectie? Bekijk deze 3 prachtvilla’s!

Villa d’Arte: vakantievilla voor 8 personen bij Cannes

etoiles-du-sud-luxe-vakantie-villa-d-arte-cote-d-azur-zuid-frankrijk

Op nog geen 20 km van het levendige Cannes kun je verblijven in deze moderne villa met eigentijds interieur, een schitterend zwembad en vrij uitzicht op het woud van Valmasque. De eigenaren van de villa houden van kunst, fotografie en design en dat is te zien aan de stijlvolle inrichting die perfect past in deze streek die kunstenaars als Picasso, Matisse en Miró heeft geïnspireerd. Met 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Meer info

Villa Léopard: vakantievilla voor 10 personen bij Grimaud

etoiles-du-sud-vakantievilla-leopard-cote-d-azur-provenc

Alweer zo’n toplocatie, op loopafstand van het dorp Grimaud en dus ook vlak bij Saint-Tropez. Met een mooi zwembad (verwarmd) en fijn terras met een geweldig uitzicht op de omgeving en het middeleeuwse kasteel van Grimaud. Binnen vind je een mooie mix van klassieke Zuid-Franse elementen (zoals tomettes op de vloer) met modern design. Er zijn 5 slaapkamers (kingsize bedden, airco), waarvan eentje in een aparte gîte. Meer info

Villa Porthos: vakantievilla voor 14 personen bij Saint-Tropez

etoiles-du-sud-vakantievilla-porthos-cote-dazur-zuid-frankrijk

Deze prachtvilla ligt op een royaal privé-terrein vlak bij het dorpje Le Muy, op maar 15 km van de Golf van Saint-Tropez. Er is behalve een zwembad ook een pétanque-baan in de mooi aangelegde tuin en op het terras kun je rosé drinken uit de wijngaarden van de Côtes de Provence, die vlak bij het huis liggen. Er zijn totaal 7 slaapkamers en 6 badkamers. Plus een speelkamer voor de kinderen. Meer info

Andere villa’s en meer informatie op www.etoiles-du-sud.com of via +31 682602882 en [email protected]

LEES OOK:
Filmpje: pétanque in Saint-Tropez
De mooiste badplaatsen rond Nice
7x zien & doen in Antibes
Saint-Tropez: de 5 mooiste stranden

Beeld: Etoiles du Sud. Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Etoiles du Sud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *