frankrijk.nl

Bijzondere vakantiehuizen bij Special Villas

Ben je op zoek naar dat ene leuke vakantiehuis, dat nét even anders is dan de rest, dan heb je goeie kans van slagen bij Lirette. Met haar bedrijf Special Villas heeft zij inmiddels een indrukwekkende verzameling van bijzondere en vooral kleinschalige adresjes in heel Frankrijk.

Oude bekende uit de reiswereld

Herken je dit? Dat plots weer een oude bekende op je pad komt? Dat had ik met Lirette. Goh, wij gaan al heel wat jaren mee. In mijn vorige leven kwamen we elkaar regelmatig tegen op toeristenbeurzen in Frankrijk. Beiden deden we de inkoop van vakantieadressen in Frankrijk. Zij voor Vrij Uit. Ik voor Het Frankrijk Huis. Op papier concurrenten, in de praktijk gewoon collega’s met hetzelfde gevoel voor smaak, zowel qua inkoop van vakantieadressen als qua wijn 🙂

Special Villas-Lirette

Juweeltjes van adresjes in Provence, Languedoc-Roussillon, Charente-Maritime..

En nu kijk ik met bewondering naar haar site Special Villas. Alweer wat jaren geleden heeft ze haar eigen reisorganisatie opgestart, met bijzondere en luxe vakantiehuizen, eigentijdse vakantiewoningen en appartementencharmante gîtes, stoere safaritenten, authentieke landhuizen, romantische kastelen en villa’s op de allermooiste locaties in met name de Provence, Languedoc-Roussillon, de Gard en de Charente-Maritime. Geloof me, destijds wist ze al precies waar ze die leuke adresjes kon vinden en dat zie je nu terug in haar aanbod van bijna 100 leuke Franse locaties, waarbij sfeer en beleving bepalend zijn. Niet altijd luxe, maar wel uniek, sfeervol en met oog voor detail. Geen gewoon vakantieadres maar inderdaad, nèt even anders.

Vakantiehuis Uzès

Logeren in een kasteel, luxe villa in de Provence, of glamping in een luxe safaritent

Het aanbod van mooie huizen en appartementen voert de boventoon, maar we zien ook tal van andere originele slaapadressen waarvoor we zo de auto in willen stappen! Bepalend voor haar keuze is de unieke locatie, de charme, de stijl en de sfeer van de inrichting. Voor haar (en ook voor mij) dé elementen om puur te genieten en te onthaasten. Een paar voorbeelden van heerlijke vakantie-adressen, waar je snel bij moet zijn!

Domaine les Marees

Vakantievilla’s met zwembad en (eigen) strand in de Charente

La Nouvelle Source

5 sfeervolle vakantiehuizen op een landgoed in de Dordogne met zwembad en wellness

Mas des Cordeliers

Exclusieve villa’s voor 2 of 3 gezinnen in de Provence

Le Chateau Bourgogne

Romantische kasteelvakantie voor de hele familie in de Bourgogne

Persoonlijk advies

Ook al is de site superpraktisch (zo kun je zelf filteren op voorkeuren en eisen), je kunt Lirette gewoon bellen voor een persoonlijk advies en antwoord krijgen op vragen als ‘Is het geschikt voor kinderen? Is het zwembad verwarmd? Mag mijn hond mee? Kunnen er boodschappen bezorgd worden?’. Alle adressen zijn persoonlijk bezocht en Lirette denkt graag mee om een huis te vinden dat past bij je wensen. En daar houden we van!  Meer over haar Frankrijk-aanbod van bijzondere vakantieadressen op www. specialvillas.nl.

Tekst: Josee Schouten Beeld: Special Villas. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Special Villas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *