frankrijk.nl

Emily in Paris, la saison 3 est arrivé!

Zeg maar ‘bonjour’ tegen het derde seizoen van de spraakmakende Netflix-serie Emily in Paris! Sinds 21 december kunnen we weer genieten: dat wordt weer bingewatchen tijdens de feestdagen!

Lilly Collins, de stijlvolle expat die Emily Cooper speelt, liet begin dit jaar al weten dat er snel een vervolg op seizoen 2 zou komen. Gelukkig maar, want fans zitten nog altijd op het puntje van hun stoel na een gigantische cliffhanger. De grote vraag is dan ook: blijft Emily in Paris of kiest ze voor haar oude, vertrouwde leventje?

Kleine spoiler: uit vrijgegeven foto’s blijkt dat Emily in seizoen 3 ook weer rondstruint door de straten van Parijs. In ons artikel lees je meer over de locaties waar eerder Emily langs kwam (en jij ook kunt bezoeken!). Maar dat Emily nog steeds haar dagen doorbrengt in Parijs, betekent dat ze moet dealen met haar onderburen Camille en Gabriel. Die inmiddels weer een koppel zijn…

De releasedatum

Op 21 december 2022, vlak voor Kerstmis, verschijnt het derde seizoen vol schitterende outfits, Franse clichés en mierzoete romantische scènes. En zoals we meestal van Netflix gewend zijn, droppen ze alle afleveringen meestal in één keer. Seizoen 1 en 2 hadden 10 afleveringen, dus tijdens Kerst hoef je je dit jaar waarschijnlijk niet te vervelen. Hier de trailer:

LEES OOK: 
De beste Franse films en series op Netflix
Een absolute hit: de serie Lupin, met Omar Sy in de hoofdrol 

Tekst: Martine Hollenberg Beeld: Beeld ©Netflix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *