frankrijk.nl

Filmpje: het kustpad van Cap d’Antibes

Le Sentier de Tire-poil is een prachtige wandeling over het schiereiland van Antibes-Juan-les-Pins. Je loopt over de rotsen en hebt de mooiste uitzichten op zee. Onderweg kun je bovendien de indrukwekkende Villa Eilenroc bezoeken.

Verborgen kreekjes, historische villa’s, mediterrane planten, uitzicht op eilanden van de Lérins… Het Sentier de Tire-poil is een wandelpad met grote charme, waar je het beste in het naseizoen of het voorjaar van kunt genieten. Het wandelpad van circa 5 km begint bij Plage de la Garoupe in Antibes en volgt in westwaartse richting de kustlijn van schiereiland Cap d’Antibes. De wandeling komt uit bij Villa Eilenroc: een 19e-eeuwse villa met fraaie (bezoek)tuinen en… een Nederlandse connectie. Kijk maar naar dit mooie filmpje van Christine en Hans!

Zie hier meer Nice-to-know-filmpjes van Christine en Hans!

LEES OOK:
Filmpje: Antibes, pure charme aan de Côte d’Azur
Eze en het wandelpad van Nietsche
Wandelen rond Antibes
De Mimosaroute langs de Côte d’Azur

Filmscript en presentatie: Christine van der Linden Film en montage: Hans Zeegers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *