frankrijk.nl

Muziek! Franse chansons voor op de Route du Soleil

Niets maakt de autoreis aangenamer dan het juiste deuntje om de stemming erin te houden! Martine, onze nieuwe aanwinst op de redactie, stelde twee heerlijke Spotify-speellijsten samen. Met leuke en toepasselijke Franse chansons. Bonne route!

playlist Spotify

Route du Soleil-speellijst voor het hele gezin

Route de Soleil-speellijst voor de kids

Hoe werkt Spotify?

Download de app van Spotify op je smartphone, log in met je Google- of Facebook-account, of maak een nieuwe (gratis) Spotify-account aan. Open vervolgens de link naar onze Playlist(s). Zolang je een internetverbinding (Wifi of roaming) hebt, kun je de Playlist gratis afspelen op standje shuffle. Met behulp van bluetooth of een USB-kabeltje kun je die muziek dan ook over de speakers in je auto spelen. Wil je ook offline kunnen luisteren? Dan moet je  een Premium-abonnement afsluiten bij Spotify, waarmee je gedownloade playlists ook offline kunt afspelen. Kost €10/maand, maar je kunt dit abonnement elk moment weer opzeggen (dus interessant voor de duur van een vakantie). Let op, de gratis versie van Spotify mag je maximaal 14 dagen achtereen gebruiken in het buitenland. De Premium-versie heeft deze beperking niet.

LEES OOK:
7 fijne Franse radiozenders om te kennen
Top30 bekendste Franse chansons in Nederland
Francis Cabrel, heerlijke muziek voor achter het stuur

Beeld: NickyB (tekefoon), Pxels-nubia-navarro/(nubikini (kampeerbus)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *