frankrijk.nl

Yelloh! Village vakantiedorpen in heel Frankrijk

Op zoek naar een leuke camping in Frankrijk maar nog niet zeker over in welke streek? Dan is Yelloh! Village een handig startpunt voor je. Dit netwerk van vakantiedorpen heeft maar liefst 94 luxe kampeer- en glampingadressen langs de kust, in de bergen en op het Franse platteland.

Luxe campings met 4 of 5 sterren

Aan de Normandische en Bretonse stranden. Langs de Atlantische kust. Op Corsica. Of aan of vlakbij de Middellandse Zee.. Zeker de helft van de vakantiedorpen van Yelloh! Village ligt op unieke kustlocaties vlak bij het strand. Maar ook het platteland en de bergen zijn goed vertegenwoordigd, door familiecampings in onder andere de Drôme, Ardèche, Dordogne, Jura en Vogezen.

Welke vakantiestreek je uiteindelijk ook kiest, alle dorpen van Yelloh! Village horen bij het topsegment. Bijna alleen vier- en vijfsterren-campings maken deel van dit nu al meer dan 20 jaar bestaande netwerk.

Yelloh Village

Mooie natuur en veel activiteiten

Naast hun ligging in een natuurlijke omgeving hebben deze campings een uitgebreid aanbod van activiteiten met elkaar gemeen. Zo horen fitness, tennis, klimsporten, kitesurfen en zelfs paardrijden op veel locaties tot de standaardmogelijkheden.

Yelloh Village Surf Camping activités Les Grands Pins

Ook zijn eigenlijk alle Yelloh! Villages bijzonder kindvriendelijk en vele zijn voorzien van grote waterparken, met lange glijbanen en andere attracties. Bijna elke Yelloh! Village biedt wel een Club Enfants, waar kinderen – onder begeleiding – kunnen genieten van een dagelijks wisselend programma vol activiteiten. En goed om te weten voor jonge ouders: maar liefst 13 campingdorpen bieden speciale voorzieningen voor baby’s.

Yelloh Village Parc Aquatique La Pomme de Pain

Ontdekken van de lokale cultuur

Bijzonder is dat veel campings nog altijd in handen zijn van de families die er ooit mee begonnen. Echte locals die je maar wat graag ontvangen in hún streek. Die je met passie vertellen welke bezienswaardigheden, lokale producten of culturele evenementen je niet mag missen. Want niet alleen het verblijf op de camping maar ook het ontdekken van de omgeving maakt onderdeel uit van hun gastvrijheid, van het beleven van lokale geluksmomentjes!

Leuke glamping-accommodaties

Behalve gewone staanplaatsen en Premium mobilhomes hebben steeds meer Yelloh! Villages ook ongewone slaapplekken voor een originele kampeervakantie met het hele gezin. Zoals houten huisjes en joerts op een natuurcamping in de Aude, een prachtig chalet op palen in de Drôme, een heuse airstream-camper in de Hérault, exotische boomhutten met zeezicht in de Finistère of de geweldig mooie visserhuisjes aan het strand van de Languedoc!

YellohVillage - Camping Port de plaisance

Hygiëne & gezondheidsmaatregelen

Uiteraard zijn de campings bijzonder alert op het bieden van een veilige, schone omgeving. Yelloh! Village past een strikt veiligheidsprotocol toe in deze coronatijden. Denk aan: vereenvoudigde check-in, uitgebreide schoonmaakprocedures en – heel handig – een mobiele app voor de gasten waarop praktische informatie, overzicht activiteiten en aanbod van diensten en verhoogde schoonmaakprocedures in sanitaire ruimtes en bij de zwembaden.

Voor meer informatie of een volledig overzicht van het aanbod, kijk op YellohVillage.nl

Yelloh Village securité

LEES OOK:
Hond mee op kampeervakantie? Lees onze handige tips

Tekst: Josee Schouten Beeld: Yelloh! Village. Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Yelloh! Village

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *