frankrijk.nl

Zo sfeervol, deze vakantiehuizen in de Limousin en elders!

Een kleinschalig vakantiedomein in de Limousin én diverse zelfstandige vakantiehuizen in Midden- en Zuidwest-Frankrijk. Patricia en Eugene hebben hun domein La-Bastide en hun LOTT Holiday Homes zo’n leuke eigen sfeer gegeven, dat je de stijl meteen herkent.

Nederlands ondernemerschap in de Haute-Vienne

Af en toe komen we Nederlanders tegen in Frankrijk, waarbij we meteen voelen: daar zit de ondernemerszin in het bloed. Geen Ik vertrek-achtige scenario’s, waarbij een wankele droom toch niet helemaal goed onderbouwd was. Nee, Eugene en Patricia zijn mensen die heel goed weten wat ze willen, en hoe ze dat voor elkaar moeten krijgen. Dit stel straalt pure rust en vertrouwen uit. Ze zijn nu 16 jaar ‘bezig’ in de Limousin en hun vakantiedomein La-Bastide loopt op rolletjes!

Nederlandse eigenaren vakantiedomein in de Limousin

La-Bastide: kleinschalig vakantiedomein

Op loopafstand van een klein dorp in de Haute-Vienne met alle voorzieningen (bakker, slager, supermarkt, restaurant) hebben zij een vroegere boerderij van 2 hectare met 8 vakantiehuizen. Superlocatie voor gezinnen! Want de huizen hebben genoeg privacy (eigen terras en niet vol zicht op elkaar), maar je kunt ook op elk moment aanhaken op de gezelligheid op het terrein. Zoals bij de twee verwarmde zwembaden, de koffiehoek, het loungeterras of de BBQ-plek met Kamado-barbecue bij het vroegere koetshuis.

La bastide vakantiedomein frankrijk Haute Vienne

Herinneringen maken

Iedereen kan zijn vakantie op La-Bastide dus vieren zoals ie dat zelf wil. Lekker op jezelf of door leuke andere mensen te leren kennen. Zo zijn alle kinderen uren zoet in het stromende beekje onderlangs het terrein. Samen dammetjes bouwen en pootjebaden. Terwijl de volwassenen ongedwongen kennis kunnen maken tijdens de table d’hôtes-avonden (o.a. borrelplank, pizza-avond). Wandel- en fietsroutes beginnen hier trouwens bij de achterdeur. En het vakantiedomein heeft schitterend uitzicht op dorp en het kasteel van Coussac-Bonneval

Vakantiedomein La Bastide Limousin

LOTT-vakantiehuizen, elders!

Door de opgedane ervaring bij La-Bastide en alle lovende reacties van gasten op de stijl en inrichting van hun huizen, besloten Eugene en Patricia hun ‘concept’ nog verder uit te breiden. Speciaal voor gasten die het liefste elk jaar een ander stukje Frankrijk ontdekken. En dus kopen ze nu beetje bij beetje oude Franse huizen op en verbouwen die zelf tot sfeervolle vakantieadresjes voor 2-4 personen. Ze noemen de huizen LOTT holiday homes & more en de eerste 5 zijn te huur vanaf de zomer 2022.

LOTT vakantiehuizen in Centraal en Zuidwest-Frankrijk

Knusse cottages naast een dorp

Deze zelfstandige vakantiehuizen staan in de Limousin, de Auvergne (Puy-de-Dôme) en de Lot. Het zijn altijd oude beetje cottage-huizen die met stijl zijn gerenoveerd en die voldoen aan Nederlandse wensen. Met handig uitgeruste keukens, lange bedden, goede zitplekken… Ook selecteren Eugene en Patricia de huizen op hun ligging op loop- of fietsafstand van een levendig dorpje. En een ideale vaste service bij al deze huizen: de flexibele aankomst- en vertrekdagen (ook in het hoogseizoen)!

vakantiehuis Haute Vienne La Bastide

Alles samen zorgt ervoor dat dit echte ‘terugkom-huizen’ zijn… maar dan steeds op een nieuwe plek! Want in alle huizen – waar ze ook staan – kun je exact de stijl en service terugvinden die Eugene en Patricia nu al 16 jaar beproefd hebben.

Vakantiedomein La-Bastide, huizen voor 2/4 tot 10 pers. vanaf €650/week. LOTT Holiday homes & more, (semi-)vrijstaande vakantiehuizen verspreid over Centraal- en Zuidwest-Frankrijk, vanaf €650/week en min. 105,00 per nacht f(lexibele aankomst en vertrekdagen).

PLUS+
– Vakantiedomein en met veel kinderattracties (zwembaden, riviertje, buitenspeelgoed, waterspeelbaan, trampolines, zandbakken, voetbalveld)
– Honden zijn welkom in de LOTT-vakantiehuizen

La bastide vakantiedomein frankrijk kindvriendelijk vakantie gezinnenHaute Vienne

La Bastide Vakantiedomein

loungehoek vakantiedomein La Bastide

LEES OOK:
7 mooie rustige streken in Frankrijk
10 mooie plekken in de Lot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.