frankrijk.nl

Bonne année 2022!

Onze wens aan jou, lieve lezer! En lees wat wij nog meer wensen voor 2022, een jaar dat we hoopvol en met veel reisoptimisme verwelkomen.

Bonne année à tou(te)s!!

Zoals elk jaar starten we het nieuwe jaar met onze wenskaart, samengesteld uit foto’s van reportages van het afgelopen jaar. Ondanks alle reisbeperkingen lukte het ons om naar de Camargue, Montpellier, Nice en Saint-Omer in Noord-Frankrijk te gaan voor het maken van nieuwe reportages. Het was soms even plannen en opnieuw plannen maar wat voelden we ons rijk dat we weer nieuwe ontdekkingen konden doen!

Bonne Annee 2022

Aan de vele reacties hebben we gemerkt dat ons reisgedrag niet anders was dan dat van veel van onze lezers: ‘We weten nog niet wanneer, maar we gaan!’ Het waren echter de telkens veranderende reisadviezen die voor veel onrust en onzekerheid zorgden. Daarom is onze wens voor 2022 heel simpel: laat het nieuwe jaar het begin van het einde van het coronaregeltjes-tijdperk zijn. Het virus zal niet 1,2,3 verdwijnen maar laat er s’il vous plaît een EUniforme manier komen om er mee om te gaan. Duidelijkheid schept zekerheid. Vrijheid om reisplannen te maken, vakantievoorpret te hebben en eropuit te gaan. Daarom zijn we meer dan ooit geprikkeld om je dit jaar weer te inspireren met leuke Frankrijk-tips en adresjes. En uiteraard blijven we je informeren over de corona-maatregelen in Frankrijk, zolang die er zullen zijn.

Welke regio’s, bestemmingen, steden, adresjes en andere onderwerpen zie jij graag op frankrijk.nl in 2022? Laat ons jouw wensen weten via [email protected].

Bisous,

Josee, Nicky, Danielle, Clarisse

 

Beeld: frankrijk.nl, champagnekurk: P.Miller

6 reacties op “Bonne année 2022!”

 1. Monique schreef:

  Met heel veel plezier lees ik Uw nieuwsbrief.
  Zoveel informatie en heerlijke recepten.
  Zelf ben ik erg blij met artikelen over Normandië en Bretagne. Familie woont in Coutance.
  Ik wens jullie ook een geweldig 2021 met vele nieuwe ideeën.

 2. Ton van Oorschot schreef:

  Dag Josee, Nicky, Danielle, Clarisse,
  Altijd weer leuk om via jullie digitale update nieuwe ideeën en inspiratie op te doen.
  In het kader van jullie oproep: wellicht interessant om eens aandacht te besteden aan ‘Verdwenen Woorden’?
  Het is (o.a.) een boek dat in 1e instantie geschreven is voor Young Adults, maar zeker ook goed te lezen voor volwassenen.
  Het speelt zich af in Parijs in zowel het heden als in de tijd van de Verlichting (aanloop naar de Franse Revolutie), maar is vooral ook een aardige manier om Parijs weer eens op een ander manier te ontdekken, zeker ook vanwege de bijbehorende website http://www.verdwenenwoorden.com
  Zo kun je zelfs in Coronatijd toch (alvast) lekker Parijs ‘ontdekken’.

  Met vriendelijke groet,

  Ton van Oorschot

 3. Yolande schreef:

  Bonjour,

  Bonne annee! Bedankt voor de Super Leuke Nieuwsbrief, ben er erg blij mee, zoveel leuke informatie! Recepten, wow, al heel veel van gemaakt. Op deze manier ben ik dan toch een beetje in La Douce france. Ook de filmtips, heerlijk, vooral oude franse films, bestel ik bij de bieb, heerlijk, tijdens de lock down, verdwijnen in La Douce France….. Tips; er word veel geschreven over fietsen en wandelen, maar reizen met de auto zie je niet vaak, dus dat mag meer, veel tips onderweg richting de Var, Vaucluse, Provence “met auto” Succes ik blijf genieten, Yolande

 4. J.C. Akke schreef:

  graag verhalen over Normandie

 5. Herman Messie schreef:

  Bonne et heureuse année.
  Qu’elle se déroule mieux que la précédente!
  Merci bien pour vos actualités qui me font toujours grand plaisir.
  Un grand salut d’un demi Suisse.

 6. Wim Wiersma schreef:

  Dank jullie wel voor de beste wensen in 2021.
  Ik wens jullie ook een hoopvol en gezond nieuw jaar.
  Succes met de fantastische nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.