frankrijk.nl

Kleinschalig kidsproof domein bij de Pyreneeën

Topadresje voor gezinnen of voor stellen die van bergwandelen houden: Pyrénées Passions! Rob en Flo hebben een voormalige kippenboerderij met kek ingerichte appartementen en houten lodges. Verder op dit vakantiedomein: een zwembad, trampoline, schommels en veel andere leuke afleidingen!

Hou je van de bergen én van het platteland? Dan heb je twee vliegen in één klap bij het leuke Pyrénées Passions. Dit kleinschalige vakantiedomein van de Nederlandse Rob en Flo ligt aan de voet van de Pyreneeën. Je ziet de eerste hoge bergtoppen al liggen en verblijft tussen weilanden met paarden, schapen, ezels en grazende koeien. Als je via een slingerweggetje aankomt bij hun domaine, dan weet je al snel: hier hoef je bijna niet meer de deur uit!

kidsproof gîtes appartementen boerderij Pyreneeen

Landelijk en kidsproof

Genoeg te doen voor de kinderen, met een zwembad, tafeltennistafel, pétanque-baan, schommels en een mega-trampoline sur place. Diverse apéro-plekken in de tuin en het uitzicht op de dieren van de buren (een hertje, kippen, geitjes en ganzen!) geven extra sfeer aan het geheel. En het leukste zijn de gîtes met Franse brocante, hippe Smeg-koelkasten in pastelkleuren en vrolijk behang van Pip Studio, Ferm living of Studio Ditte. Kinderen lopen ermee weg!

vakantiedomein op boerderij in Zuid-Frankrijk ontspannen

Sfeervolle vakantieappartementen en lodges

In het hoofdgebouw van de vroegere kippenboerderij bevinden zich 8 appartementen. Twee grotere met eigen terras op de begane grond. Daarboven zitten 6 duplex-appartementen met een extra slaapverdieping (met traphekje!) voor de kids. Ook elk met een eigen terras. In de tuin staan twee houten lodges, extra romantisch.

appartementen gites leuke stijl Pyreneeen Zuid-Frankrijk Spaanse grens kidsproof

Relaxte sfeer

Gezellige boel daar op het domein, vooral in de zomer zijn er veel kinderen. Die gaan al snel helemaal hun eigen gang en ontmoeten elkaar bij het zwembad. Iedereen let daarbij op elkaars kroost, merken Rob en Flo. Dus ook ouders kunnen bijkomen tijdens de vakantie of weer eens een boek lezen. Op het eigen terras, onder de oude appelboom of aan de rand van het riviertje dat langs het 8.000 m2 grote terrein stroomt. Buiten de schoolvakanties is dit al helemaal een rustig vakantieadres!

zwembad kidsproof vakantiedomein Pyreneeen

Tables d’hotes: samen aan tafel

Alle gîtes hebben een eigen keukentje, maar koken hoef je maar weinig. In de zomer bieden Rob en Flo wel 4 of 5 keer per week een gezamenlijk diner. Met diverse thema’s waarbij ook aan de kinderen is gedacht. Zoals een aankomstdiner, een luxe Franse avond, een DIY-BBQ, een pizza-avond (‘kies je eigen toppings’) en meer! De gastheer en -vrouw zorgen daarbij voor een gezellige en ontspannen sfeer. Want zoals Flo zegt: “Onze glimlach is altijd gemeend!” en dat voel je!

Hoogseizoen: weekverhuur gîtes (4 pers.) vanaf €1.250, gîtes (5 pers.) vanaf €1.495, gîtes (6 pers.) 1.695. Laagseizoen: gîtes per nacht vanaf €110/2 pers. Tables d’hôtes €32,50 (€12,50 kids). Meer informatie: https://www.pyreneespassions.com/

vakantieadres gezinnen Pyreneeen Zuid-Frankrijk Nederlandse eigenaren

Zien en doen in de buurt van Pyrénées Passions?
– Wandelen in de omgeving of hogerop in de bergen
– Geocaching (schatzoeken), klimmen of paardrijden
– Raften op de rivier Garonne in Frankrijk of in Spanje
– Grotten bezoeken samen met een gids
– Wellness in het oude kuuroord Luchon: (lagunes, jacuzzi’s, hamam, spa)
– Fietsen! Dit is een fietseldorado met veel mountainbike-routes en de Cols van de Tour de France

bergwandelen Pyrenees Passions

PLUS+
– Ontbijt- en broodservice (in de zomer).
– Voor kleine groepen organiseert Rob wandelarrangementen, waarbij hij als gids fungeert.
– Ook zeker een leuk adres voor de winter, want er zijn mooie rustige ski-gebieden in de Pyreneeën. Ongerept en  ver van de massa!

vakantiehuizen gezinnen Pyreneeen Zuid-Frankrijk Spaanse grens kidsproof

Eén reactie op “Kleinschalig kidsproof domein bij de Pyreneeën”

  1. Sanne en familie schreef:

    Geweldig leuke vakantie gehad bij Flo & Rob. Zeker een absolute aanrader. Voor de kinderen allerlei activiteiten en we hebben heel veel gezien van de prachtige Pyreneeën. Een zeer verrassend mooi gebied. Ook met onze kleine kinderen. Riviertjes, picknicken. Echt mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.