frankrijk.nl

Emily in Paris, la saison 2 arrive!

De fans zaten er met spanning op te wachten en dit weekend gaf Netflix dan eindelijk het verlossende antwoord op de vraag wanneer ze weer kunnen wegzwijmelen met Emily in Paris. Dat wordt bingewatchen tijdens de Kerst!

22 december 2021. Dat is de datum waarop Netflix seizoen 2 van Emily in Parijs lanceert. Of zullen we zeggen Emily in Saint-Tropez? Want daar zijn diverse afleveringen opgenomen. Mmm, lekker op de bank met beelden van zon, zee, strand en Zuid-Franse glamour  tijdens de grauwe winterdagen is absoluut een hartverwarmend vooruitzicht! En dat is natuurlijk in grote lijnen het accent van de serie: bitterzoete feel-good met Franse clichés, mooie plaatjes en übergestylde kleding. En ook al weet je dat de realiteit af en toe ver te zoeken is, who cares, je gunt Emily gewoon haar succesjes waarvan je als kijker heimelijk meegeniet.

Wat we ook weten is dat het overgrote deel van de cast van seizoen 1 weer te zien zal zijn. Dus dat wordt weer genieten van de charmante-net-niet-boyfriend-Gabriel, bitchy-bazin Sylvia en niks-is-te-gek vriendin Mindy Chen! Hier alvast de trailer:

Voor wie nog totaal onbekend is met Emily in Paris zie hier onze recensie van een jaar geleden op seizoen 1!

LEES OOK: 
De beste Franse films en series op Netflix  
Een absolute hit: de serie Lupin, met Omar Sy in de hoofdrol 

Beeld: Netflix/ Stéphanie Branchu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *