frankrijk.nl

Handig! Bundel je favoriete artikelen

Wil je onze Frankrijk-tips altijd bij de hand hebben? Bewaar je favoriete artikelen op je persoonlijke pagina! Zelfs tijdens je vakantie kun je onze reis- en taaltips dan snel terugvinden.

Herken je dit? Een dikke stapel tijdschriften thuis op de boekenplank vol met post-its. Want tja, je wilt toch de naam van die leuke winkelstraat in Parijs bewaren voor als je straks die kant op gaat. En het adres van dat goede restaurant in de haven van Nice. Of het lijstje met de mooiste Zuid-Franse markten…

Precies daarom maakten we een handige bewaarfunctie op frankrijk.nl. Lees je iets op onze site wat je graag wilt bewaren, sla het dan op onder jouw account in Mijn favorieten. Zo creëer je je eigen pagina waar je al je voorkeursadresjes, recepten, reportages, toplijstjes, routes of stedentips bij elkaar hebt.

Mijn favorieten

Zo vind je voor jou relevante artikelen altijd snel terug. Ook als je op reis bent. Want via tablet en smartphone (denk aan je login!) kun je natuurlijk ook jouw favorieten raadplegen. Superhandig toch?

Maak nu – in 1 minuut – je eigen account!

Heb je al een account voor Mijn Favorieten? Log hier in

Beeld: CC/Steve Halama-UNPL

Eén reactie op “Handig! Bundel je favoriete artikelen”

  1. Anne van Dijk schreef:

    Geweldig leuke informatieve site over Frankrijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.