frankrijk.nl

Een eigen ‘dorpje’ kopen in de Bourgogne?

Na dit coronajaar eindelijk je droom naleven? Nancy en Arjen verkopen hun succesvolle vakantiedomein Morvan Rustique. Het domein met diverse accommodaties kun je startklaar overnemen. Dit jaar draaien de eigenaren nog zelf, maar met ingang van volgend seizoen hopen ze enthousiaste mensen gevonden te hebben om het stokje aan over te dragen.

Was Frankrijk altijd al een droom en heb je door dit coronajaar écht de kriebels gekregen? Nu of nooit! Veel mensen gebruiken die nieuwe energie om juist nu het roer omgooien. Zo ook Nancy en Arjen, die al 15 jaar in de Bourgogne wonen. Hun vakantiedomein Morvan Rustique loopt uitstekend. Maar het Nederlandse stel van begin 50 wil weer reizen en nog één keer een compleet nieuw avontuur beginnen.

vakantiedomein-te-koop-in-de-bourgogne-morvan-rustique

Landgoed van 5 hectare met vakantiehuizen en lodgetenten

Daarom is hun geheel vrij gelegen landgoed en fantastisch onderhouden vakantiedomein nu instapklaar beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. Wat die koper precies overneemt? Nou, veel! Op het terrein van bijna 5 hectare land bevinden zich 6 fraaie vakantiehuizen, 1 appartement en 4 volledig ingerichte lodge-tenten op houten terrassen. Ook zijn er een luxe sanitair-gebouw (alle accommodaties hebben privé-sanitair), een gemeenschappelijke ruimte, een waskamer, opslagruimtes, een stallencomplex, overdekte zitjes, een BBQ-terras en veel fruit- en notenbomen.

 morvan-rustique-landgoed-te-koop

morvan rustiek verkoop

Ideaal voor paardenliefhebbers

Geweldige plek dus voor een ondernemend stel of gezin(en) op zoek naar een nieuw leven. Al helemaal als ze van paarden houden. Parc Naturel Regional du Morvan is namelijk een favoriete streek bij ruiters, dankzij de vele ononderbroken routes door de bossen en tussen de weilanden in het zo kenmerkende coulisselandschap en over de ruim 600 km aan ruiterpaden.

morvan-rustique-paardenstallen-in-de-bourgogne

morvan-rustique-paardenstallen-in-de-bourgogne

Wie daarop wil inspelen voor vakantiegasten zit helemaal goed met Morvan Rustique, want het domein heeft eigen paardenstallen, weides, rij-bak en een longeer-bak. Dieren hebben nu ook al een centrale rol op het vakantieadres: kinderen zijn dol op de kinderboerderij met ezels, geiten, konijnen, eenden, hangbuikzwijntjes en kippen.

kinderboerderij-morvan-rustique-koop

Vaste klanten

Het huidige klantenbestand van Morvan Rustique bestaat vooral uit Nederlandse en Belgische gezinnen met jonge kindjes, natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Nancy en Arjen zijn van voorjaar tot herfst en tijdens de kerstvakantie open en hebben gedurende die 7,5 maand een uitstekende bezetting. Er is dus nog ruimte voor degene die jaarrond wil verhuren. De huizen zijn uitstekend geïsoleerd en vier huizen hebben centrale verwarming (waarmee Morvan Rustique zich onderscheidt!). Met de fonds de commerce (zoals de goodwill in het Frans heet) zit het dus wel goed. Getuige ook de vele enthousiaste recensies van het adres op Zoover en andere reisplatforms.

morvan rustiek- verkoop

Investering & hulp

Nancy en Arjen hebben dan ook veel tijd en geld geïnvesteerd om het domein in de goede staat te krijgen waarin het nu is. Zo zijn de tuinen en bomen mooi onderhouden, zijn er veilige speeltoestellen voor de kinderen en is er goede buitenverlichting en een verharde parking. Het stel draait het komende seizoen nog zelf en Nancy en Arjen zorgen na het seizoen voor een goede overdracht van het bedrijf. Ook de websites, alle social media- kanalen en hun netwerk worden zorgvuldig overgedragen. Ga zelf maar eens kijken op dat waanzinnige terrein, met 360 graden uitzicht op de Morvan…!

Alle informatie over de verkoop van het vakantiedomein Morvan Rustique staat op: tekoop.vakantiedomeinbourgogne.com

morvan-rustique-landgoed-te-koop

LEES OOK:
8 redenen waarom de Bourgogne zo leuk is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *