frankrijk.nl

Ultieme zomerbaan: animator op een Franse camping

Werken in een miniclub op een camping in Frankrijk, is dat geen leuke zomerbaan? De Franse organisatie Toukai zoekt voor haar diverse topcampings in Frankrijk enthousiaste animatiemedewerkers voor dit zomerseizoen.

Nog geen zomerplannen na het examen? Altijd al in de spotlights willen staan en dol op kinderen? En ben je vooral in voor een onvergetelijke ervaring in het buitenland waarbij je meteen je vreemde talen kunt gebruiken? Lees dan vooral verder want wie weet schuilt er wel animatietopper in je.

Animatiemedewerker Franse camping seizoensjob

Van knutseldier tot podiumbeest

Als ster van de mini club, ben je het middelpunt van de camping. Je zorgt voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud, een herinnering die ze nooit meer zullen vergeten. Je werkt mee aan de leukste en gekste activiteiten voor alle kinderen op de camping, zoals bijvoorbeeld bij het bouwen van een raket met de kinderen in de mini club, het organiseren van een groot zeskamp, de kinderen laten shinen tijdens de Kidsshow of je dansmoves laten zien tijdens de mini-disco. Daarnaast organiseer je samen met collega’s uit heel Europa karaoke-, talentenshow- of dansavonden voor groot en klein.

animatiewerk-camping-frankrijk

Wat kan je verwachten?

Voordat je aan de start gaat krijg je een korte training. Vervolgens ga je aan de slag in een team met gediplomeerde sportinstructeurs en animatoren, dus je krijgt voldoende begeleiding. Je bent het visitekaartje van de camping en dat belonen we met een goed salaris. Je verblijft op de camping in een accommodatie samen met een Fransman of Française. Zo kun je echt stappen maken in het leren van Frans!

Welke karaktereigenschappen zijn belangrijk? 

  • Je bent een echte kinderfan
  • Je laat altijd iedereen lachen en bent positief ingesteld
  • Je hebt mega veel energie
  • Je bent een echte team player
  • Je bent creatief en het kan voor jou niet gek genoeg

Moet je al ervaring hebben?

Het is een voordeel als je al met kinderen of op een camping gewerkt hebt. Maar geen of weinig ervaring is geen probleem, als je maar gemotiveerd, nieuwsgierig en enthousiast bent om nieuwe ervaringen op te doen en herinneringen te maken.

animatiewerk-camping-frankrijk

Aan welke eisen moet je voldoen?

  • Je bent minimaal 18 jaar oud
  • Je bent beschikbaar in juli en augustus ongeveer 7-8 weken.
  • Je spreekt minimaal Engels

animatiewerk-camping-frankrijk

Wie is Toukai?

Toukaï bestaat sinds 2014 en is een bedrijf dat de animatie voor campings en vakantieparken regelt. Ze stellen de teams samen, zorgen voor een training en regelen alle administratie, inclusief het betalen van het salaris. Ze werken samen met Yelloh Village, dat all-inclusive vakantieparken en campings in heel Frankrijk beheert.

Meer weten of solliciteren? Neem contact op met Antoine Deit van Toukaï, via [email protected]

Vakantiewerk bij camping

Tekst: Josee Schouten Beeld: Toukai. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Toukai.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *