frankrijk.nl

9x fijne vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk

Op zoek naar een leuk vrijstaand vakantiehuis in Frankrijk voor juli, augustus of de herfstvakantie? Geen slecht idee want de Fransen zijn zelf al gretig aan het reserveren voor een vakantie in eigen land, dus wees er niet te laat bij! Dit zijn prachtige gîtes, vakantiehuizen en appartementen in Frankrijk waar je alle ruimte voor jezelf hebt.

1. Lys d’Avril, prachtig gerenoveerde gîtes in de Limousin

Mooi brocante, luxe keukens: de gîtes van Lys d’Avril in een gerenoveerde boerderij hebben een geweldige sfeer! Er zijn op dit ruime domein met zwembad slechts 2 vakantiehuizen (voor 7 en 5 personen), dus rust en ruimte gegarandeerd. Met een eigen terras en een Green Egg-barbecue bij elk huis. En een heerlijk rustgevend uitzicht op het omliggende platteland!

brocante-stijl-vakantiehuizen-midden-frankrijk-lys-davri


2. Vakantiehuizen in een ‘gered’ dorpje in de Ardèche

Fantastische plek: Domaine du Coulon. Een vervallen en bijna tot ruïne verworden boerendorpje werd helemaal opgeknapt tot een groep sfeervolle vakantiewoningen met zwembad. Oude stenen, modern comfort en een prachtig uitzicht!

Vakantiewoningen in Domaine-du-coulon-Ardeche


3. Boutique-stijl vakantiehuizen in de Dordogne

Iris en Michiel transformeerden drie authentieke dorpshuizen op het platteland bij Bergerac tot luxe en trendy vakantiehuizen (6-10 personen). Elk met een eigen zwembad, jacuzzi, speeltuin, ruime open keukens en stijlvolle inrichting. Ook heeft elk huis fijne zitplekken in de tuin en ze zijn compleet ‘kidsproof’, met veel faciliteiten en speelgoed voor kinderen.

Maison-aux-Volets-Bleus-Dordogne


4. Twee vakantiehuizen op het platteland van de Lot-et-Garonne

Marcella en Yuri hebben twee smaakvolle vakantiehuizen in een oude duiventoren en een klein landhuis. Met luxe open keukens en een privé-zwembad bij elk huis. In de zomer komen hier vooral families met kinderen, maar ook rustzoekers weten ‘Villa Lafage’ te vinden in voor- en naseizoen. En ondanks dat de twee huizen op hetzelfde terrein liggen is er absoluut sprake van privacy voor beide stulpjes. Vrijheid, blijheid op het platteland van de Lot-et-Garonne, vlak bij de Dordogne!

Villa Lafage in Lot-et-Garonne-frankrijk


5. Landelijk hip vakantiehuis in Zuid-West Frankrijk

De Nederlandse Leontine weet hoe heerlijk de Lot-et-Garonne is: ze is er zelf opgegroeid! Nu verhuurt ze er een zonnig vakantiehuis met een country-chic interieur en in de tuin een zwembad én geweldig uitzicht op de landelijke omgeving!

vakantiehuis met zwembad Dordogne Lot-et-Garonne groot terras

 


6. Loft in oud Zuid-Frans dorpje 

Vakantievieren én je ook een beetje een local voelen? Dat kan in LØ.F.T Ô VILLAGE, een hip appartementje voor 4 personen in het fotogenieke bastidedorp Monflanquin in de Lot-et-Garonne. En als je een frisse duik wilt nemen, dan ben je welkom op het vakantiedomein met diverse vakantiehuizen,  dat de Nederlandse eigenaren van deze loft ook beheren op maar 10 minuten rijden!

loft appartement Boulede


7. Vakantievilla’s van Nederlandse eigenaren in de Languedoc-Roussillon

In de omgeving van Narbonne beheren Ron en zijn familie bijna 50 vrijstaande villa’s in de omgeving. Service in het Nederlands: als je een vraag of probleem hebt tijdens je vakantie dan staan ze binnen een half uur bij je op de stoep. Prachtige huizen ook, vaak met privé-zwembad, soms zelfs met jacuzzi en vrijwel altijd met superuitzicht!

Villa Vesenca vakantiehuis met zwembad in de St Chinian

8. Gave loft voor 12 personen in de Aude

Op Domaine des Agnelles in de buurt van Narbonne ontvangen de Nederlandse Micky en Roger gasten in hun leuke hippe B&B-kamers en appartementen. In de vroegere wijnschuur op hebben ze ook een gigantisch (vrijstaand) vakantiehuis met eigen verwarmd zwembad. Ideaal voor vrienden of meerdere families en zo leuk ingericht, met kunst, design en brocante! Kijk op loftbylieu.com.

Loft vakantiehuis Domaine des Agnelles Zuid Frankrijk

9. Vakantiehuizen bij de mooiste dorpjes van de Provence

Mooie villa’s op loopafstand van Fayence, Saint-Paul-de-Vence of Lourmarin. Zie hier een selectie van hele leuke ruime en vrijstaande vakantiehuizen (vaak met zwembad) waar je kunt genieten van geweldige vergezichten op de Provence! Lees meer

Novasol vakantiehuis Provence Saignon


LEES OOK:
16 kleine vakantiedomeinen voor gezinnen
Vakantiehuizen in een privé-dorpje in de Dordogne
Luxe safaritenten in diverse Franse vakantiestreken

Reacties zijn gesloten.