frankrijk.nl

Naturisten leggen Franse bestemmingen bloot

Het naakte lichaam als kunstdoek. Kijk eens hoe deze naturisten dankzij bodypainting één worden met een stukje Frankrijk!

Blootgesteld aan vakantiedromen

Onlangs zagen wij een wel heel bijzondere fotoserie, gerealiseerd door bodypaint-artiesten Iepke Seebregts en Saskia Hoek. Onder de naam Gekleurd Naakt maken zij kunstwerken van naakte lichamen die vervolgens worden vastgelegd in opvallende foto’s.

France4Naturisme-Gekleurd-naakt-lavendel

Kunstzinnig naturisme

Het inspireerde de Franse naturistencampinggroep France4Naturisme tot een fotoserie met hun bestemmingen in Frankrijk als thema. Een aantal leden van de NFN (Naturisten Federatie Nederland) liet zich maar wat graag schilderen om daarna één te worden met een Frans landschap. Het resultaat: zes prachtige kunstwerken! En chapeau voor de deelnemers, want zoals wij het begrepen heeft elke bodypaint minstens 8 uur geduurd.

France4Naturisme-Gekleurd-naakt-druiven

France4Naturisme-Gekleurd-naakt-strand

France4Naturisme-Gekleurd-naakt-zee

Ludieke actie

Een leuk idee van het Nederlandse PR-bureau dat verantwoordelijk is voor de uitingen van France 4 Naturisme en hiermee naaktrecreatie op een mooie en originele manier onder de aandacht wil brengen. Elk van de zes beelden is uiteindelijk geïnspireerd op het landschap rondom de campings van France 4 Naturisme. Bij de een vind je volop lavendelvelden, de andere locatie draait om het strand en bij weer een ander zijn wijngaarden kenmerkend voor de omgeving. De foto’s zullen deze zomer ook te zien zijn op de diverse Franse campings van de groep. Denk aan een fotogalerie bij de receptie tot een openlucht expositie.

France4Naturisme-Gekleurd-naakt-olijf

France4Naturisme-Gekleurd-naakt-strand

LEES OOK: 
De mooiste naturistencampings in Zuid-Frankrijk
Met de billen bloot op deze glamping aan zee 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *