frankrijk.nl

5 spectaculaire vakantievilla’s met zwembad in Zuid-Frankrijk

Wow, dit zijn vakantiehuizen waar je de gemiste tijd in Frankrijk straks dubbel-en-dwars kunt inhalen! Groot, sfeervol, met zwembad én een geweldig uitzicht: hier hoef je bijna de deur niet meer uit. Nu flexibel en annuleerbaar te boeken voor 2021!

1. Privé-zwembad met uitzicht op Golf van Saint-Tropez (Côte d’Azur)

La Bourbonne, zo heet deze gave villa voor 12 personen met uitzicht op de Golf van Saint-Tropez. Het huis is tegen een heuvel aangebouwd in drie verdiepingen, met op elk niveau een riant balkon of terras. En van buiten lonkt Le Grand Bleu, met een infinity pool die lijkt door te lopen in de Middellandse Zee! Andere perks zijn het strakke design en de mooie materialen van het interieur, de home cinema, de buitenbar bij het zwembad en de hottub op het eerste balkon. Bekijk deze villa

vakantievilla met zwembad in Zuid-Frankrijk


2. Luxe vakantievilla aan zee in Les Issambres (Côte d’Azur)

Op dezelfde A-locatie in de omgeving van Sainte-Maxime en Saint-Tropez vind je ook deze moderne villa met 5 slaapkamers en 5 badkamers. Het vakantiehuis biedt een riante tuin (2500 m2!) met een grote barbecue, een eigen jeu de boules-baan en strak lounge-meubilair. De suite op de eerste verdieping heeft zelfs een Japans pagode-terras met een Sonos-geluidsinstallatie buiten, dus de avonden ben je sowieso zoet! En overdag kun je plonzen in het zwembad met waanzinnig uitzicht op zee. Dit is ook in het voor- en naseizoen een fijne plek, dankzij een open haard, de fitnessruimte en de glazen schuifdeuren die zorgen dat het huis baadt in licht. Bekijk deze villa

vakantievilla met zwembad in Zuid-Frankrijk Claveous

vakantievilla met zwembad in Zuid-Frankrijk Claveous


3. Provençaalse villa voor 8 personen in Grimaud (Côte d’Azur)

Deze villa in klassieke stijl staat in Grimaud, vlak bij Saint-Tropez. Het Italiaans aandoende huis (rode façade, groene luiken) is omringd door een mediterrane tuin met palmbomen, cipressen en sinaasappelboompjes. Ultiem dolce vita-gevoel dus, ook door het overdekte schaduwterras en het mooie zwembad. Het huis ligt verstopt tussen groene heuvels en in de verte zie je de zee. Bekijk deze villa

vakantievilla met zwembad in Zuid-Frankrijk Maison Rouge

vakantievilla met zwembad in Zuid-Frankrijk Maison Rouge


4. Luxe vakantiehuis in Tourrettes (Provence)

Plaatje van een vakantievilla voor 8 personen in Tourrettes, een rustige plek in het groene achterland van de Provence. Het huis staat vlak bij het fotogenieke Fayence: je kunt te voet naar de mooie Provençaalse markt van dat dorpje! Richting het noorden ben je met de auto zo in de Gorges du Verdon. Ook de kust is dichtbij, met Cannes op maar 35 minuten rijden. En je hebt hier je eigen smaragdgroene infinity zwembad, dus je kunt ook thuisblijven om te zwemmen. Op-en-top Frans, je mist alleen nog Alain Delon en Romy Schneider op de ligbedden! Bekijk deze villa

vakantievilla met zwembad in Zuid-Frankrijk Berne


5. Sublieme familievilla bij Fayence (Provence)

Nog een prachtvilla vlak bij Fayence. Dit sfeervolle vakantiehuis omgeven door olijfbomen en lavendel heeft een geweldig uitzicht op het Provençaalse achterland. Zo mooi: als je ’s avonds aan het aperitief zit, zie je de lichtjes van de omliggende dorpen langzaam aangaan. De tuin heeft veel mooie hoekjes, met verschillende terrassen, een pétanque-baan en een trampoline voor de kinderen. Maar het fijnste plekje is ook hier weer het gave overloop-zwembad, met rondom de Provence létterlijk aan je voeten! Bekijk deze villa

vakantievilla met zwembad in Zuid-Frankrijk Sauronnes

 


FLEX reserveren bij VillaSud

VillaSud verhuurt ruim 250 exclusieve vakantievilla’s aan de Côte d’Azur, de Vaucluse en in de Provence. Je kunt deze nu tijdelijk reserveren met een geld-terug-garantie vanwege corona. Als je wilt annuleren vanwege reisbeperkingen door Covid-19, dan krijg je 75% of 100% van je reserveringskosten retour. Het precieze percentage is afhankelijk van het moment van annuleren en de maand waarin het verblijf zou plaatsvinden. Meer info

LEZERSAANBIEDING! Cadeaucode ‘frankrijk.nl’

Lezers van frankrijk.nl die boeken bij VillaSud.nl krijgen een mooie Wijn-coolstick cadeau! Deze koelende staaf kun je in een fles wijn steken, om witte wijn of rosé snel op temperatuur te krijgen. Topcadeau, zeker als je straks naast een van die zwembaden zit!

Vul bij je reservering de code frankrijk.nl in om deze wijnkoeler met schenktuit te ontvangen.

vakantievilla Zuid-Frankrijk Provence

LEES OOK:
8 plekken in de Provence die je gezien wilt hebben

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met VillaSud.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *