frankrijk.nl

Cadeautip! Chef coq-keukenschort

Grappig keukenschort voor francofielen! Louis Zwaan, grafisch ontwerper in Amsterdam, maakte dit leuke cadeau voor kookliefhebbers die goed Frans spreken. Of toch niet? ;- )

Moet je zien wat een leuk keukenschort van Frans Amsterdam! Voor iedereen die houdt van Frankrijk en/of de Franse taal, want lees maar even goed wat erop staat. Tip: het helpt als je het hardop uitspreekt. Typisch culinaire Hollandse hoogtepunten staan – met een knipoog op z’n Frans geschreven – gedrukt op een katoenen keukenschort.

Chef-coq keukenschort

Op het menu: stampôte, pas ne couque (pannekoek), eau lit bolle (oliebol), air t’un soupe (erwtensoep)! Vanzelfsprekend ontbreekt het nagerecht niet: tout je. Daarbij een Chef Coq-button als onderscheiding. Voor haan en voor hen!

NU te verkrijgen via onze eigen webshop!

Het schort heeft een verstelbare band aan de hals en is mooi donkerblauw. De zak is er in drie verschillende streepdessins: rood, blauw of roodblauw. Le Chef-coq schort is fraai verpakt en kan als brievenbuspost verzonden worden. Hoe leuk als Sint of Kerstcadeau! En…het is nu exclusief in de webshop van frankrijk.nl te bestellen! Prijs  €15,75 + verzendkosten €4,95 (NL). Levering in circa 1-2 werkdagen.

LEES OOK:
Het Franse Warenhuis: mooie Franse spulletjes online
Cadeautip! Honing rechtstreeks uit de Ardèche
Franse wandeling door Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *