frankrijk.nl

Cadeautip! Chef coq-keukenschort

Grappig keukenschort voor francofielen! Louis Zwaan, grafisch ontwerper in Amsterdam, maakte dit leuke cadeau voor kookliefhebbers die goed Frans spreken. Of toch niet? ;- )

Moet je zien wat een leuk keukenschort van Frans Amsterdam! Voor iedereen die houdt van Frankrijk en/of de Franse taal, want lees maar even goed wat erop staat. Tip: het helpt als je het hardop uitspreekt. Typisch culinaire Hollandse hoogtepunten staan – met een knipoog op z’n Frans geschreven – gedrukt op een katoenen keukenschort.

Keukenschort

Op het menu: eau lit bolle (oliebol), pas ne couque (pannekoek), bourre un caule (boerenkool), stampôte, air t’un soupe (erwtensoep)! Vanzelfsprekend ontbreekt het nagerecht niet: tout je. Daarbij een Chef Coq-button als onderscheiding. Voor haan en voor hen!

NU te verkrijgen via onze eigen webshop!

Het vuurrode schort heeft een handige dubbele zak aan de voorkant. Het Chef Coq schort is fraai verpakt en wordt als brievenbuspakket verzonden.

En…het is nu exclusief in de webshop van frankrijk.nl te bestellen! Prijs  €17,50 + verzendkosten €4,95 (NL)/€10,95 (EU). Levering in circa 1-2 werkdagen*.

ChefCoqSchort

LEES OOK:
Het Franse Warenhuis: mooie Franse spulletjes online
Franse wandeling door Amsterdam

 

2 reacties op “Cadeautip! Chef coq-keukenschort”

  1. Nanny&Martin schreef:

    Helaas waren wij te laat.
    Komt er nog een mogelijkheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *