frankrijk.nl

Notitieboeken van oude Franse wegenkaarten

Kilometers maken op papier! Deze leuke notitieboeken zijn gemaakt van Franse landkaarten en wegenkaarten. We geven er een paar weg, lees hier hoe je kans maakt!

Tijdens de vakantie ervaringen opschrijven in een mooi notitieboekje van papier, daar kan geen smartphone tegenop. We ontdekten een leuke serie notitieboeken bij Signed. Dit creatieve bedrijfje uit Amersfoort geeft onverkoopbare producten een tweede kans. Zoals deze notitieboekjes met een misdruk op de voorpagina. Dankzij een nieuwe kaft van oude landkaarten zien ze er mooier uit dan ervoor!

Reisdagboekje van Franse streek naar keuze

Signed verkoopt deze producten op de eigen webshop: 10% van de opbrengst gaat naar A21, een organisatie die strijdt tegen slavernij en mensenhandel. Er zijn kant-en-klare A5 notitieboeken te koop  met kaarten van o.a. de Côte d’Azur, Noord-Frankrijk en de omgeving van Parijs. Signed maakt de boekjes ook op maat, gekaft met het Franse gebied van je keuze. Hoe leuk als reisjournaal voor je volgende vakantie in Frankrijk!

Signed, notitieboeken (A5), €11,95. Levertijd 1-2 werkdagen. Maatwerk: vanaf €14,50. Meer informatie: www.signedonline.nl

WINACTIE!

Kans maken op een notitieboekje dat voor jou gemaakt is? Mail ons je volgende Franse vakantiebestemming en wat je daar gaat doen! [email protected] (inzendingen tot 1 juli). Onder de inzenders verloten we 3 notitieboeken van Signed, winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Update 9/7 De winnaars zijn bekend! Van harte gefeliciteerd Mirjam Rook-van Zwol (cover Charente-Maritime), Muriël Boucherie (cover Nord/Pas-de-Calais) en Kim Burgering (cover Cevennen)! Jullie hebben een e-mail gekregen.

Taaltip! Weet jij hoe ‘papieren schrijfwaren’ (zoals briefpapier en notitieboeken) heten in het Frans? La papeterie!

LEES OOK:
Nostalgische posters van je Franse vakantiebestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste weetjes, nieuwste adresjes en insidertips voor Frankrijk? Meld je dan aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief.

Schrijf je nu in!