frankrijk.nl

Notitieboeken van oude Franse wegenkaarten

Kilometers maken op papier! Deze leuke notitieboeken zijn gemaakt van Franse landkaarten en wegenkaarten. We geven er een paar weg, lees hier hoe je kans maakt!

Tijdens de vakantie ervaringen opschrijven in een mooi notitieboekje van papier, daar kan geen smartphone tegenop. We ontdekten een leuke serie notitieboeken bij Signed. Dit creatieve bedrijfje uit Amersfoort geeft onverkoopbare producten een tweede kans. Zoals deze notitieboekjes met een misdruk op de voorpagina. Dankzij een nieuwe kaft van oude landkaarten zien ze er mooier uit dan ervoor!

Reisdagboekje van Franse streek naar keuze

Signed verkoopt deze producten op de eigen webshop: 10% van de opbrengst gaat naar A21, een organisatie die strijdt tegen slavernij en mensenhandel. Er zijn kant-en-klare A5 notitieboeken te koop  met kaarten van o.a. de Côte d’Azur, Noord-Frankrijk en de omgeving van Parijs. Signed maakt de boekjes ook op maat, gekaft met het Franse gebied van je keuze. Hoe leuk als reisjournaal voor je volgende vakantie in Frankrijk!

Signed, notitieboeken (A5), €11,95. Levertijd 1-2 werkdagen. Maatwerk: vanaf €14,50. Meer informatie: www.signedonline.nl

WINACTIE!

Kans maken op een notitieboekje dat voor jou gemaakt is? Mail ons je volgende Franse vakantiebestemming en wat je daar gaat doen! [email protected] (inzendingen tot 1 juli). Onder de inzenders verloten we 3 notitieboeken van Signed, winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Update 9/7 De winnaars zijn bekend! Van harte gefeliciteerd Mirjam Rook-van Zwol (cover Charente-Maritime),  Kim Burgering (cover Cevennen) en Muriël Boucherie (cover Nord/Pas-de-Calais)! Jullie hebben een e-mail gekregen en de boekjes (hieronder op de foto) komen zsm jullie kant op!

INZENDINGEN

We hebben zoveel leuke inzendingen op deze prijsvraag gekregen. Waarbij ons vooral de grote variëteit aan Franse bestemmingen ons opviel! Een bloemlezing:

“Als kind kom ik al op een kleine camping in de Cevennen. Het is daar het paradijs. Een heldere rivier, een apenrots. Vuurtje stoken en ‘s avonds naar de met sterren bezaaide hemel kijken. Er is verder niets, maar het er is perfect!“ Kim

Charente-Maritime is onze vakantiebestemming deze zomer! Op ons lijstje: een boottocht naar Île-d’Aix waar je langs Fort Boyard komt. Naar Île d’Oléron en Île de Ré!“ Mirjam

Le Nord(-Pas-de-Calais) is mijn favoriete département 🙂 Eergisteren ben ik teruggekomen van een weekje (werk)vakantie bij bevriende oud-collega” Muriël

“Wij gaan naar Villedubert in de Aude. We hebben daar een heerlijk huisje gehuurd en gaan alleen maar GENIETEN” Hans

“Het heerlijke Avignon. Hier verblijf ik twee weekjes in een prachtige Airbnb om de omgeving (voor de zoveelste keer) te bewonderen en om mijn Frans op peil te houden!” Valerie

“Ik ga midden juli vrienden bezoeken in Vouziers (Grand-Est), ik hoop zo dat er nog klaprozen zijn” Helena

“Naar de Gorges du Verdon en dan neem ik mijn sup mee!“ Judith

“Naar Corsica dit jaar. We hadden al in december geboekt, pre-corona! Met 2 kids, dus veel zwemmen in zwembad op de camping!” Sidney

Bretagne, dol op de mooie havenplaatsjes, de stoere kliffen en de prachtige stranden!” Betty

“Portes du Soleil, in de zomer een heerlijk wandelgebied in de Franse Alpen. We verblijven in Chapelle-Abondance in een hotelletjes gerund door Nederlanders…” Ellen

Gruisson Plage! Al mountainbikend van de omgeving genieten en ook nog Narbonne bezoeken. Wat een prachtomgeving daar! Natasja

“Onze eerste stop is bij een geweldige wijnboer in de Vaucluse, met een camperplaats tussen de druiven en lavendel. Helemaal super! Daarna gaan we nog wat zuidelijker naar onze absolute Frankrijk ?? topper Saintes-Maries-de-la-Mer!” Dennis

Lamastre in de Ardèche! Ik ga daar het gras maaien, de moestuin op orde brengen, de bloembakken vullen met de mooiste bloemen, naar de markt om heerlijke groentes, zongerijpt fruit, kaas en wijn te kopen… Kortom volop genieten!” Ineke

“Naar de Provence, ik zou graag genieten van de prachtige lavendelvelden de middeleeuwse dorpjes en de kust.” Anna

“We gaan een week naar Wattwiller in de Elzas en daarna naar de Champagne. Mijn man neemt zijn wielrenfiets mee en ik ga samen met de kinderen kastelen bezoeken en aan watertjes zitten!” Patricia

“Eerst een weekje in een gîte vlak bij Angers. Daarna rijden we door naar de zee, naar Saint-Georges-de-Didonne in Charente-Maritime. Om naar de camping terug te keren waar mijn vriend vroeger een paar vakanties heeft gevierd met zijn familie.” Lisanne

“Volgende vakantiebestemming: la Suisse normande. Streek ontdekken en fietsen. Invasiestranden hebben we reeds een aantal jaar terug bezocht. Mont Saint-Michel al meerdere keren » Rik

“Eind augustus ga ik met mijn jonge gezin naar de Elzas. Vroeger ben ik daar met mijn ouders geweest en nu ga ik met mijn vriendin en dochter. Om van de rust en omgeving te genieten. Als onze dochter het toelaat gaan we ook dagtripjes maken, bijvoorbeeld naar het dorp Eguisheim.” Mark

“Wij gaan dit jaar voor het 6e jaar achtereen naar Cardet in de Gard. We gaan naar een kleine camping met Nederlandse eigenaren. Voor de kleine kinderen is er heel veel te doen maar zeker ook voor de oudere jeugd!! Voor de ouders natuurlijk ook, er komt een band of de gezellige jeu de boules -avonden…” Linda

“Ik ga Roquebrune-sur-Argens aan de Côte d’Azur om voor t eerst dit jaar weer in onze mobilehome op de camping te zijn, zo’n zin in ?” Inge

“Voor de 10e keer naar Frankrijk met de kinderen. Dit jaar gaan wij naar Douville in de Dordogne. Naar een kleinschalige camping met grote plaatsen, dus afstand houden is niet moeilijk. Het bezoeken van de marktjes in de dorpjes, Sarlat, Perigeux zal afhangen van de drukte en regels.” Jeroen

notitieboekjes Franse wegenkaarten Signed Taaltip! Weet jij hoe ‘papieren schrijfwaren’ (zoals briefpapier en notitieboeken) heten in het Frans? La papeterie!

LEES OOK:
Nostalgische posters van je Franse vakantiebestemming

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *