frankrijk.nl

Franse chalets voor filmsterren

Voor de meesten van ons blijft het een droom maar ondanks het prijskaartje is er toch veel belangstelling voor deze mooie en extreem luxe chalets in de Franse Alpen. Even binnen kijken!

Kijk eens naar deze superbe chalets die zich in de topskioorden van de Franse Alpen bevinden: Courchevel, Méribel, Val d’Isère en Mégève. En echt waar, deze uiterst luxe chalets zijn gewoon te huur!

Courchevel 1850 – Chalet Grande Roche

mooiste chalets van de Franse Alpen: Chalet-Grand Roche in Courchevel 1850

Mooiste chalets Franse Alpen Chalet Grande Roche Courchevel

Dit vijfsterren-plus stulpje in het meest glamorous dorp van Courchevel is maar liefst 550 m² groot en biedt naast de waanzinnige living en 6 slaapkamers ook een binnenzwembad met hamam, een fitnessruimte en een minibioscoop. Alleen te huur mét personeel op basis van halfpension vanaf €45.000/week. Tikkie sturen?

Méribel – Chalet Les Voûtes

Chalet Les Voutes Meribel

De naam van dit cahelt verwijst naar de fraaie oude gewelven in het souterrain, nu getransformeerd tot luxe biljartkamer. Maar verder is alles op-en-top modern en mountain chic in Les Voûtes, gelegen in de chique chaletwijk Rafforts. Puur woongenot op 340 m², verdeeld over een mega-living, 5 slaapkamers, een fijne buitenjacuzzi en je hoeft slecht 150 meter te lopen naar de gondel l’Olympe. Vanaf €12.700/week

Chalet Chrystal White – Mégève

Mooiste chalets Franse Alpen Chalet Chrystal White Mégève

Mégève is al een skioord waar de charme van afspat en het chalet Chrystal White doet daar nog een schepje bovenop. Wat dacht je van een complete wellnessruimte, met zwembad, sauna en massagekamer? Verder zijn er 6 slaapkamers (waarvan 1 speciaal voor kinderen), een aparte eetkamer, een werkkamer en een minibios. Geschikt voor 10 volwassenen en 2 kinderen. Vanaf €15.900/week

Chalet Tasna – Val d’Isère

Mooiste chalets Franse Alpen Chalet Tasna Val d'Isère

Oh mon dieu, hier wil je toch de deur niet meer uit! In dit chalet in de exclusieve wijk Alaska van Val d’Isère kun je optimaal chillen met maximaal 10 personen (6 volw./4 kids). Het heeft een luxe open keuken, een luie living, een media- en gameroom en een buitenjacuzzi. Vanaf €6.900/week. 

Chalet met benefits

Wie zo’n fraai stulpje wil huren in de Franse Alpen, die komt bijna automatisch uit bij Cimalpes. Olivier Builly, Gregory en Aurélie Flon richten dit bedrijfje op in 2003. Ze begonnen aanvankelijk puur met de verkoop van onroerend goed, maar al snel kwamen zij tot de conclusie dat al hun kopers en huurders maar één ding wilden: zich onderdompelen in een wereld van totaal onbezorgd comfort. Dus namen ze het hele proces in eigen hand: van bouw, inrichting, beheer tot verhuur. Om zo een optimale service te kunnen bieden. Want het mag wat kosten, maar klanten willen er dan ook echt wat voor krijgen! En zo kun je – als je zo’n magnifiek chalet huurt – opteren voor allerlei services. Van het regelen van de transfer tot een huishoudster, privé-kok, chaletbutler, masseuse en ga zo maar door. Alles wordt tot in de puntjes geregeld om de klant een top-of-the-bill ervaring te bieden.

Mooiste chalets Franse Alpen Chalet Grande Roche Courchevel

Ook voor iets kleinere budgetten

Niet het gehele aanbod valt in de categorie überluxe. Inmiddels verhuurt Cimalpes zo’n 500 appartementen en chalets van particulieren, in diverse klassen en dus ook prijsniveaus. Dus ook voor mensen die iets net eenzelfde wow-factor zoeken als de chalets hierboven, maar dan iets kleiner. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit 4 pers. appartement in Méribel. Gaaf toch?

Mooiste chalets in Franse Alpen via Cimalpes

Tekst: Josee Schouten Beeld: Cimalpes

Reacties zijn gesloten.