frankrijk.nl

Wow! Ziplinen vanaf de Eiffeltoren

Deze week kun je met een zipline van de Eiffeltoren springen. En ja, dat gaat best hard! Een actie van het watermerk Perrier ter ere van tennistoernooi Roland-Garros, dat vandaag start in Parijs. 

Liftgevoel  in je buik gegarandeerd bij deze stunt: van 29 mei tot 2 juni kunnen 260 lucky ones met een tyrolienne afdalen van de Eiffeltoren. Geen grapje! Er is een tokkelbaan van 800 meter gespannen tussen de tweede verdieping van de Eiffeltoren en een monument vlak voor de Ecole Militaire, 115 meter lager. Een ritje van nog geen minuut waarbij je met 90 km/uur naar beneden vliegt En dit allemaal om de snelheid van een goed geslagen tennisbal te simuleren!

Om een van de kanshebbers te zijn voor deze pop-up zipline experience dien je mee te doen aan een spel dat Perrier via social media lanceert. Tevens zullen er nog een aantal kaarten worden weggegeven op het Roland Garros-terrein. Kwestie van: niet gespeeld, altijd mis?

Meer informatie op Franse Facebookpagina Perrier

Roland Garros 2019 duurt van 26 mei tot 9 juni. Lees hier de leukste weetjes over het Franse tennistoernooi.

LEES OOK:
Josee test glazen vloer van de Eiffeltoren
Top 10 mooiste uitzichten van Parijs
De grappigste Roland Garros tennisfilmpjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *