frankrijk.nl

Win! Rondvaart op een bloemenvlot in de Amsterdamse grachten

Kans maken op een onvergetelijke borrelrondvaart door Amsterdam? Flower Campings en de Keukenhof laten op zaterdag 13 april een geweldig leuk Flower Power-vlot te water. Een schipper vaart de twee gelukkige prijswinnaars rond door de grachten waarbij ze een uitgebreide borrel krijgen. Ook ontvangen ze een voucher voor 2 overnachtingen op een Flower Camping in Frankrijk.

Wat kun je winnen? Flower Campings geeft samen met de Keukenhof, die dit jaar 70 jaar bestaat, een borrel-rondvaart weg op een bijzonder vlot. Een privé-schipper vaart de prijswinnaars 1 uur lang door Amsterdam. Datum: zaterdag 13 april, vertrektijd 16.00 uur op de Nassaukade. Wie weet geniet jij straks van een luxe aperitief tussen de bloemen!! Ook win je dan een voucher waarmee je 2 nachten op een van de 140 Franse campings van Flower Campings kunt staan.

Hoe kun je meedoen? Laat onder onze Facebook-post weten met wie je wilt gaan en waarom juist met hem of haar!

Uitslag? De winnaar wordt op dinsdag avond 9 april bekendgemaakt (op Facebook en in dit artikel) en persoonlijk op de hoogte gesteld.

Flower camoing winactie

Meer over Flower Campings:
Flower Campings is een netwerk van kleinschalige, groene familiecampings in de mooiste regio’s van
Frankrijk. De organisatie bestaat 10 tien jaar en wat ooit begon met een paar kleine campings is inmiddels een netwerk van 140 locaties door heel Frankrijk.

Meer over de Keukenhof:
De Keukenhof in Lisse is de grootste bloementuin ter wereld waar elk seizoen weer 7 miljoen bloembollen tot bloei komen. Ook kun je hier genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen.

Freeflower Flower Camping

Flower Camping Tente

Amsterdam Grachten Flower camping

LEES OOK:
5 mooie Flower Campings aan zee in Frankrijk
7 fijne Flower Campings voor gezinnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *