frankrijk.nl

Waanzinnige vakantievilla aan een baai in Bretagne

Je gelooft je ogen niet in deze vroegere Bretonse boerderij, nu omgetoverd tot designvilla. Het lijkt wel een mini-hotel, zo mooi. En het ligt aan een baai met kleine eilandjes waar je bij laagwater naartoe kunt lopen… Magisch!

One of a kind. Soms zijn vakantieadressen dat door hun unieke ligging. Soms door hun bijzondere interieur. Bij LKH Design geldt het allebei! Deze spectaculaire villa vol Italiaans, Frans en Nederlands design ligt op een beeldschoon plekje aan de noordkust van Bretagne.

LKH Design vakantiehuis Bretagne

Chic en zeer comfortabel

Een oude boerderij vorm het hart van de villa, maar de oude stenen muren gaan over in een elegante moderne aanbouw. Zodra je hier binnenloopt ontdek je het perfecte vakantiehuis. Met een biljartkamer. Een kleine filmzaal. Een sauna met bubbelbad. Een kinderspeelkamer. Een verwarmd zwembad. Diverse fijne terrassen. En een living met zulke riante glazen puien dat de zee zo ongeveer in de woonkamer lijkt te beginnen…

luxe vakantiehuis Bretagne spa en zwembad

Eilandjes in de baai

Vooral dat uitzicht maakt deze plek onvergetelijk. Want door het grote verschil tussen eb en vloed in Bretagne verandert het landschap hier létterlijk elk uur. Een van de ronduit magische dingen die je tijdens een vakantie in deze villa kunt doen is bij eb de ondiepe baai oversteken naar het groene eilandje dat je in de verte kunt zien liggen. Gewoon te voet, door de laatste centimeters zeewater. Aan de achterzijde van het eiland ontdek je dan een prachtig strand, dat alleen de locals kennen.

LKH Design Bretagne - vakantiehuis

Midden in de ongerepte natuur

Ook bijzonder: het beroemde douanierspad van Bretagne (de GR34) loopt vlak langs de tuin. Dus ’s ochtends kun een stuk joggen langs zee. Of ’s avonds na het eten nog een wandeling maken terwijl de zon in de zee zakt. Naar de Roze Granietkust fietsen nog een mogelijkheid. De échte luxe is hier de waanzinnig mooie omgeving, maar de villa die mag er ook zijn… Wow, wat een plek!

LKH Design, villa met spa en zwembad, 10-12 personen (10 volw. en 2 kinderen), vanaf €2.590/week (laagseizoen en €3.500/week (voor- en naseizoen). Meer informatie: lkh-design-location.com

vakantievilla aan zee design

PLUS+
– Huis met prachtige faciliteiten en luxe spullen (zoals Treca-matrassen en een fornuis van Gaggenau in de keuken).
– Verwarmd zwembad van mei tot september.
– Eigenaresse Laetitia (ex-Club Med) biedt diverse fijne ‘hoteldiensten’ aan, zoals een kok of masseur aan huis.
– De Roze Granietkust (vanaf Perros-Guirec) ligt op fiets- of rijafstand.
– Er zijn 2 paardenboxen bij de villa, dus ruiters kunnen kun eigen paard meenemen!

vakantievilla met zwembad in Noord-Bretagne

LKH Design Vakantiehuis Bretagne

Supermoderne villa in Bretagne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *