frankrijk.nl

Knus vakantiedomein in de Tarn-et-Garonne

Anne verhuurt luxe safaritenten op een boerderij vlak bij het bekende dorp Saint-Antonin-Noble-Val. Haar kleinschalige vakantieadres, Domaine Les Quatre Toîts, is al net zo authentiek en gezellig kleinschalig als de streek waar het ligt!

De Nederlandse Anne heeft een sfeervolle, 200 jaar oude boerderij in de Tarn-et-Garonne. Net buiten het dorpje Caylus en op 10 minuten rijden van het prachtige Saint-Antonin-Noble-Val aan de Aveyron.

Vakantiedomein Les Quatre Toits

Op een glooiend terrein van 3 hectare, met stukjes bos, een omheinde vijver en een stroompje, staan 6 safaritenten. Deze tenten (luxe tot zeer luxe met eigen badkamer en keuken in de tent) staan lekker ver uit elkaar, dus iedereen heeft z’n privacy. Maar de kinderen weten elkaar snel te vinden bij het grote zwembad. Sowieso is dit zo’n adres waar alle gasten (er zijn ook nog 2 vrije kampeerplaatsen en 1 gîte) makkelijk met elkaar in contact komen.

Accommodaties Les Quatre Toits

Table d’hôtes en het fluisterbad

Drie keer per week is er een table d’hôtes. Dan kookt een Franse vriendin van Anne in de  zomerkeuken. De kinderen krijgen eerst een aparte kindermaaltijd, dus alle ouders kunnen rustig aan de borrel samen. Naast de zomerkeuken en het terras ligt het ‘fluisterbad’, een mini-zwembad. Geniale ingeving van Anne om dat bad zo te noemen, want bijna alle kinderen vinden die naam zo spannend dat ze inderdaad gaan fluisteren!

Vakantieadres met kinderen Zuidwest-Frankrijk

Ook leuk met kleinere kinderen

Dat bad is overigens de énige plek op het domein waar kinderen zich hoeven inhouden, verder kunnen ze volledig hun eigen gang gaan. Spelen met de hond Appie, rondhangen in de koele speelzaal, tafelvoetballen, trampoline springen… En bij alle tenten staan babybadjes. Leuk, zo’n gezinsvriendelijk adres in een mooie streek!

leuk adres voor gezinnen

Les Quatre Toits, safaritenten vanaf €700/week (max. 6 pers.), gîte vanaf €80/nacht (2 pers.), table d’hôtes €28 en €12,50 (kinderen), meer informatie: www.boerderijfrankrijk.nl.

PLUS+
– Met slechts 6 safaritenten, 1 gîte en 2 vrije staanplaatsen lopen er maximaal 40 mensen rond op dit domein: prettige schaal.
– De mooie dorpen Najarc en Saint-Antonin liggen vlakbij. In die tweede kun je kano’s huren voor een tocht over de Aveyron.

Vakantieboerderij met zwembad in de Tarn-et-Garonne

Mooie glmaping safaritenten Zuid-Frankrijk

LEES OOK:
De mooiste dorpen van Occitanie
Groeten uit de Tarn-et-Garonne
Saint-Antonin Noble-Val, het dorp uit The Hundred Foot Journey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *