frankrijk.nl

Actievoorwaarden winactie

Actievoorwaarden winactie frankrijk.nl en NOVASOL

Je maakt kans op:
Een vakantiecheque ter waarde van € 450,-.Deze cheque is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. De cheque dient te worden gebruikt voor 31 december 2019 (let op: het verblijf mag ook later plaatsvinden). De waarde van de cheque dient in één keer te worden gebruikt en is in te zetten op de huurkosten van het vakantiehuis. Bijkomende kosten zoals bedlinnen, energiekosten en  eindschoonmaak worden niet door NOVASOL vergoed. Alle overige kosten, zoals vervoer van en naar het vakantiehuis toe en persoonlijke uitgaves, zijn voor rekening van de winnaar.

Accommodatie:

De specifieke accommodatie wordt bepaald door de winnaar van actie.

Wanneer en hoe wordt de prijswinnaar bekend gemaakt?
De actie vindt plaats zowel op frankrijk.nl als op onze Facebookpagina en loopt  van 31 december tot en met 15 januari 2019. Op 16 januari zal er op door een onafhankelijk persoon een winnaar worden gekozen, deze wordt bekend gemaakt op 16 januari op onze Facebookpagina en op de website. De winnaar ontvangt uiteraard ook een persoonlijk bericht.

winactie_frankrijknl-novasol

Periode van deelname
Vanaf 31 december 2018 tot en met 15  januari 2019.

Noot redactie dd. 16 januari: deze actie is afgelopen, winnares is Marijke Dekker uit Bergen op Zoom. Proficiat! 

Je neemt als volgt deel aan deze actie:
In de periode van 31 december 2018 tot en met 15 januari 2019 kun je op de Facebookpagina of per mail via [email protected] deelnemen door een reactie achter te laten met jouw favoriete NOVASOL vakantiehuis in Frankrijk. Daarnaast dien je personen te taggen met wie je op reis wilt.

Overige voorwaarden en beperkingen:

 • Deelname aan deze actie is gratis.
 • Je dient tenminste 18 jaar te zijn om kans te maken op een van de prijzen.
 • Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Medewerkers van NOVASOL en Frankrijk.nl zijn uitgesloten van deelname.
 • Deze actie wordt op geen enkele wijze gesponsord, gesteund of begeleid door Facebook.
 • Door deel te nemen aan deze winactie ga je akkoord met deze actievoorwaarden.
 • Na deelname ontvang je ca. 2x per maand onze nieuwsbrief met reisinspiratie en insidertips.
  ​Als je geen nieuwsbrieven (meer) wilt ontvangen, dan kan je je onderaan iedere mail uitschrijven.  AVG privacy policy: we respecteren je privacy.

Wij handelen in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen van de Nederlandse kansspel autoriteit en gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

De actie wordt aangeboden door:

NOVASOL B.V.

Postbus 1379

5004 BJ Tilburg

Eén reactie op “Actievoorwaarden winactie”

 1. Frankrijk is ons favoriete vakantieland! Prima te doen met de auto, betaalbaar, lekker eten, diversiteit… het heeft echt alles!! Ik heb gekeken op de site van Novasol en voor ik het wist was ik 2 uur verder… wát een keus en wat een mooi aanbod!
  Deze is toch wel 1 van mijn favorieten. Het huis is prachtig en de omgeving mogelijk nog mooier! Ik ben ook wel benieuwd hoe Cassis er nu uitziet, het is 20 jaar geleden dat ik daar was!

  https://www.novasol.nl/vakantiehuis/frankrijk/provence/bouches-du-rhone/vakantiehuis-la-ciotat-fpb366?adults=2&children=0&pets=0&fbclid=IwAR3GCH90yMUqrFruh26C3ZYY4DbnE6xEOqhje9DDSOis0fGGCOi8UaDkYmI

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.