frankrijk.nl

Leuke win-win-actie Le Creuset & Logis Holland

Een Franse vrijage! Logis Holland en het Franse merk Le Creuset (je-weet-wel-van-die-fantastische-pannen-en-schalen) hebben de têtes bij elkaar gestoken voor een gezamenlijke kortingsactie.

Als je ‘Logis de France-hotelletje’ zegt dan denk je al snel aan zo’n schattig logeeradres ergens in Frankrijk. Dat klopt maar er is ook een Hollandse tak, Logis Holland. Met 18 van die knusse, kleinschalige hotels door heel Nederland waar je ook heel goed kunt eten. Le Creuset is voor velen de Rolls Royce onder de pannen en schalen en heeft inmiddels 4 winkels in Nederland. Die wederzijdse liefde voor koken bracht hen tot de volgende actie, die  loopt tot en met 30 april 2019.

In Le Creuset-merkwinkels geldt:

– klanten van Le Creuset krijgen 10 % korting op Nederlandse Logis Hotels (rechtstreeks boeken)

– klanten van Le Creuset die meer dan €150 besteden krijgen de 3e overnachting bij Logis Holland gratis (op basis van beschikbaarheid en bij rechtstreekse boeking)

In de Logis Hotels in Nederland geldt: 

– gasten van Logis Hotels krijgen 10 % korting op Le Creuset-producten in de merkwinkels

– via Logis Holland kun je een speciaal Le Creuset-arrangement boeken en dan krijg je bij je overnachting een klein stoofpannetje cadeau, oftewel een Le Creuset mini cocotte.

Herberg De Klomp Logis Holland

Logis Hotels vind je in heel Nederland, behalve in Zeeland. Kijk voor meer informatie over de hotels op logisholland.nl. Le Creuset-winkels zijn te vinden in Amsterdam, Maastricht, Den Haag en Den Bosch of kijk online op lecreuset.nl.

Schrijf je NU in voor de nieuwsbrief van frankrijk.nl en wie weet ben je de winnaar van onze Logis Hotels-winactie: 1 gratis overnachting in Nederland!

Le Creuset pannen Le Creuset-pannen

Tekst: Josee Schouten  Beeld: Josee Schouten, Logis Holland, Le Creuset

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *