frankrijk.nl

Nacht in een chocoladehuisje bij Parijs

Aan het Franse hof in Versailles stond chocolade bekend als een krachtig afrodisiacum. Dat effect komt misschien van pas in dit chocoladehuisje aan de rand van Parijs, waar je een nachtje kunt blijven slapen: 18 m2 geluk voor chocoholics!

Meesterchocolatier Jean-Luc Decluzeau draait zijn hand niet om voor een chocoladereep van extreme proporties. Deze Fransman uit het stadje Limours, niet ver van Parijs, staat bekend om zijn metershoge sculpturen van chocolade. Zo maakte hij al een Eiffeltoren en een levensgroot chocoladebeeld van Lodewijk de Veertiende.

chcoladehuisje van Booking bij Parijs

Nu pakt hij het nog grootser aan met een chocoladehuisje van 18 m2. Compleet met boekenkast, open haard, klok, servies, kandelaar en zelfs een keuken van chocolade. Je kunt dus beter niet op dieet zijn, als je hier wilt overnachten…

chcoladehuisje van Booking bij Parijs

Cottage van 1500 kilo chocolade

Dat laatste kan namelijk! Op 19 en 26 september 2018, om 10.00 uur precies, opent Booking.com de reserveringen voor een overnachting in dit Franse chocohuisje. Kosten: €50 per nacht. Er zijn 2 nachten beschikbaar. Of gasten ook echt een hap mogen nemen uit de voordeur is niet bekend, maar ze krijgen in elk geval een chocoladeworkshop van Decluzeau tijdens hun verblijf.

18 m2 geluk voor chocoholics!

Overigens staat het huisje – beschermd tegen weer en wind – opgesteld in het glazen huis L’Orangerie Ephémère, in de tuinen van de Cité de la Céramique in Sèvres, net ten westen van Parijs.

Interesse? Dit is de reserveringspagina van het chocoladehuisje van Booking.

18 m2 geluk voor chocoholics!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *