frankrijk.nl

GROETEN UIT… Perros-Guirec

Carole was weer even weg. Niks nieuws, want zij is altijd op pad. Familiebezoekje riep ze nog, toen ze wegholde om de trein te halen. Maar met deze kaart zette ze ons wel even op het verkeerde been! 

Groeten uit Perros-Guirec Bretagne

Hi Nicky en Josee

Eh sorry, ik heb jullie dan wel gemeld dat ik er even tussenuit ging maar ik had er niet bij verteld dat ik naar de Caraïben zou gaan. Ja, ik kijk uit op een prachtige turquoise getinte zee en heb mijn voetjes in heerlijk fijn wit zand. En dat zonder het vliegtuig te hebben genomen. Snappen jullie het nog? Haha, nee echt, geloof me meiden, maar ik heb werkelijk het idee dat ik hier op een tropisch eiland zit, aan de andere kant van de wereld. En waar ben ik ? In Bretagne! Ik heb mijn zus en nichtjes verrast met een weekendje kamperen in een Yelloh!Village in Perros-Guirec. Is op nog geen uur rijden van hun huis! Je had de gezichtjes van de kinderen moeten zien toen wij bij camping Le Ranolien aankwamen: ” Nanh, c’est pas vrai!” bij het zien van het zwembad en de glijbaan en “on va vraiment dormir ici, tati?” bij het betreden van de mobilhome , ons huisje-voor-het-weekend. Onbetaalbaar! En hoe vaak hebben ze al geroepen: “Oh tati, c’est vraiment trop chouette” !

Ja, met zo’n decor en zulke reacties voel ik me geluksmiljonair! Alle reden om de 1e avond te trakteren op een avondje uit eten bij Crêperie du Rano op de camping. Jaja, als gediplomeerd crêpière een gewaagd besluit want jullie weten hoe kritisch ik ben. Maar wat een feestje! Zowel de galettes als de crêpes waren echt uitmuntend! Buikje vol dus. En dat was maar goed ook want de volgende ochtend moesten we één croissant delen met z’n vieren: de meeuwen waren sneller dan wij aan de zo mooi gedekte ontbijttafel buiten! Maar ach, genoeg vertier hier om zo’n dompertje snel te vergeten. Dus ik laat jullie want ze roepen me al om te gaan zwemmen. Ik vertel jullie later wel meer over dit superweekend in Perros-Guirec en 7 Iles.

Bisous,

Carole

vakantie in Yelloh!Village Perros Guirec

LEES OOK:
De 10 landschappen van Bretagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *