frankrijk.nl

Vakantiedorpen in heel Frankrijk

Op zoek naar een leuke camping in Frankrijk maar nog niet zeker over in welke streek? Dan is Yelloh! Village een handig startpunt voor je. Dit netwerk van vakantiedorpen heeft maar liefst 74 luxe kampeer- en glampingadressen langs de kust, in de bergen en op het Franse platteland.

Luxe campings met 4 tot 5 sterren

Aan de Normandische en Bretonse stranden. Langs de Atlantische Westkust. Of op steenworp van de Middellandse Zee.. Zeker de helft van de vakantiedorpen van Yelloh! Village ligt op unieke kustlocaties vlak bij het strand. Maar ook het platteland en de bergen zijn goed vertegenwoordigd, door familiecampings in onder andere de Drôme, Ardèche, Dordogne, Jura en Vogezen. In totaal zijn er 74 campings in 33 Franse departementen. Welke vakantiestreek je uiteindelijk ook kiest, alle clubdorpen van Yelloh! Village horen bij het topsegment. Bijna alleen vier- en vijfsterren-campings maken deel van dit nu 15 jaar oude netwerk.

Yelloh! Village luxe famile campings in Frankrijk

Mooie natuur en veel activiteiten

Naast hun ligging in een natuurlijke omgeving hebben deze campings een uitgebreid aanbod van activiteiten met elkaar gemeen. Zo horen fitness, tennis, klimsporten, kitesurfen en zelfs paardrijden op veel locaties tot de standaardmogelijkheden. Ook zijn eigenlijk alle Yelloh! Villages bijzonder kindvriendelijk en vele zijn voorzien van grote waterparken, met lange glijbanen en andere attracties. En goed om te weten voor jonge ouders: maar liefst 23 campingdorpen bieden speciale voorzieningen voor baby’s.

Yelloh! Village luxe famile campings zwembad Frankrijk

Leuke glamping-accommodaties

Naast de gewone standplekken en mobilhomes hebben steeds meer Yelloh! Villages ook ongewone slaapplekken voor een originele kampeervakantie met het hele gezin. Zoals houten huisjes en joerts op een natuurcamping in de Aude, een prachtig chalet op palen in de Drôme, een heuse airstream-camper in de Hérault, exotische boomhutten met zeezicht in de Finistère of de geweldig mooie visserhuisjes van Le Serignan Plage, een bekende Yelloh! Village in de Hérault.

yelloh village glampings

Voor meer informatie zie: www.yellohvillage.nl

LEES OOK: Serignan Plage, de perfecte camping voor ouders

Familie camping Frankrijk Yelloh Village zee

Tekst: Nicky Bouwmeester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Button