frankrijk.nl

Tips over emigreren naar Frankrijk in tijdschrift

Velen dromen ervan en velen doen het ook: Nederland verruilen voor Frankrijk. Het magazine VertrekNL geeft handige tips en praktische adviezen van hen die de stap al gemaakt hebben. Het juninummer staat dit keer geheel in het teken van Frankrijk.

Sinds juli 2015 maakt VertrekNL landenspecials vol emigratie-informatie over het land waar je mogelijk naar toe zou willen verhuizen. En dat is niet alleen Frankrijk. Ook de grote stap wagen naar landen als Canada, Italië, Zweden, Verenigde Staten, Australië, Spanje, Denemarken, Noorwegen, Nieuw-Zeeland en Portugal komt aan bod.

VertrekNL Magazine over emigreren

In de Frankrijk-special aandacht voor Marco en Natasja die samen het vakantiepark Les Neuf Cerisiers runnen: “We vinden het belangrijk dat onze gasten écht het gevoel hebben dat ze op vakantie zijn. Het gevoel van luxe, alles net een stapje mooier en beter dan thuis.” Of met Hans en Joke van chambres d’hôtes Le Mas Belanger. Zij kochten een oude boerderij in de Franse Limousin en begonnen er een B&B: “We genieten elke dag van het prachtige uitzicht en de oase van rust. We zeggen weleens voor de grap: als hier 15 auto’s op een dag voorbijkomen, is het druk!” Ook Marc en Jacqueline Receveur van Domaine la Fontaine, in de Charente-Maritime, genieten volop van het leven in Frankrijk én van hun gasten. Maar ze willen ook vooruitkijken en er komt een tijd om het stokje over te dragen. Jacqueline is druk met haar bedrijf Bureau-5 waarmee ze ondernemende Nederlanders helpt iets op te zetten in Frankrijk: “Voor mij een mooie mix van wonen én werken in Frankrijk!”

Ambitieus en inspirerend zijn ze, die ‘Nederlandse Fransen’, stuk voor stuk gedreven door hun passie voor Frankrijk. Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu een abonnement op VertrekNL of bestel deze speciale Frankrijkeditie. Kan ook via bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *