frankrijk.nl

3 prachtige Franse all-in resorts bij zee

Lekker duurzaam met de auto op vakantie en toch op een exotische plek verblijven? Dat kan prima in Frankrijk. Moet je deze tropisch uitziende all-inclusives zien!

Club Med Opio in de Provence

Club Med Opio in de Provence

In de heuvels boven Cannes, vlak bij Grasse, ligt dit mooie resort tussen olijfgaarden en bossen. Door de vele palmbomen rond het zwembad en de groene bergtoppen van de Franse Voor-Alpen in de verte, heb je hier het gevoel op een tropisch vulkaaneiland te zijn! Bovendien sta je binnen een halfuurtje rijden al op het strand van Antibes. Bijzonder: kinderen en volwassenen kunnen in deze Club Med acrobatielessen krijgen van artiesten van het Cirque du Soleil, naast veel andere activiteiten.

Opio Club Med All-inclusive Zuid-Frankrijk


Club Med La Palmyre aan de Atlantische Oceaan

Club Med La Palmyre aan de Atlantische Oceaan

In de Charente-Maritme, net ten zuiden van Ile d’Oléron, vind je deze Club Med midden in een dennenbos aan zee. Bijzondere locatie waar de zilte oceaanlucht zich vermengt met het zoete parfum van zeedennen. Met een groot zwembad, diverse terrassen en een paadje dat direct naar het strand leidt. Je kunt hier mooi fietsen langs zee, oesters eten in La Tremblade, zeilen, kitesurfen, golfen en nog veel andere inbegrepen sporten doen.

Vakantieresort Club Med La Palmyre


Club Med Cargèse op Corsica

Club Med Cargèse op Corsica

Pff, tja en op Corsica (vanaf Toulon bereikbaar met de ferry) is het al helemaal niet moeilijk om je op een bounty-eiland te voelen… Dit all-in resort ligt in een van de mooiste baaien van het eiland, bij Cargèse, aan de westkust van Corsica. Je zit er niet ver van de rode rotsen van Piana, die zelfs aan Australië of Marokko doen denken. Ook dit is weer zo’n resort waar lekker eten én veel sporten centraal staan. Kajakken, stand-up paddelen, catamaran zeilen, tennissen, fitnessen: alles kan…

Club-Med-Corsica-Cargese-mooiste-baai-Corsica-coll

HAPPY DAYS bij Club Med: kortingen en prijzen

Van 14 mei t/m 4 juni 2018 profiteren Club Med-klanten van diverse kortingen op hun reservering. Deze kunnen oplopen tot €400 per persoon en gelden voor reizen die plaatsvinden tussen 31 mei en 28 november 2018. Bij een boeking tijdens de Happy Days krijg je ook een Summer Kit cadeau, met een strandtas, waterverstuiver, pareo en een zonnebrandcrème van het Franse merk Uriage. Ook doe je automatisch mee aan een grote wedstrijd. Daarmee kun je de gehele reissom terugwinnen en maak je kans op veel andere prijzen, zoals een spabehandeling, luchtballonvaart, tegoedbonnen en meer. Meer informatie over de Happy Days

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Club Med.

LEES OOK:
Het feelgood-effect van Club Med

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *