frankrijk.nl

Poisson d’avril! 1 april!

Op het moment liggen er bij Franse patissiers niet alleen paaseieren maar ook vissen in de winkel. De mooiste sardientjes, zeefruit, makrelen en zelfs vissticks van chocolade! 

In Frankrijk is het de traditie om op 1 april een papieren vis op de rug van een nietsvermoedend persoon te plakken, bij wijze van grap. Nu 1 april dit jaar samenvalt met Pasen hebben alle grote patissiers in Parijs de gelegenheid aangegrepen om naast kunstig gemaakte paashazen en eieren ook chocoladevissen in de etalage te zetten. Mooie vangst!

Poisson d'Avril Cyril Lignac Cyril Lignac

Poisson d'Avril Patrick Roger

Poisson d'Avril La Maison du Chocolat

Poisson d'Avril Alain Ducasse Alain Ducasse

Poisson d'Avril

Hugo & Victor

Poisson d'Avril Cyril Lignac Cyril Lignac

Poisson d'Avril Jean-Paul Hévin

Poisson d'Avril La Maison du Chocolat

Poisson d'Avril 2018 Christophe Michalak Christophe Michalak

LEES OOK:
De 8 beste patissiers in Parijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *