frankrijk.nl

Maman! Leuk nieuw reclamefilmpje uit Frankrijk

Jaja, Intermarché flikt het weer. Na het reclamefilmpje L’Amour, dat een instanthit was op internet, heeft de Franse supermarktketen weer een mooi voorbeeld van geslaagde storytelling. Over een jongetje dat wel heel trots is op zijn moeder.

C’est ma maman qui les a faits..!’ Maar zijn die koekjes wel echt door mama gebakken? Het antwoord komt helemaal op het einde, voor wie goed oplet. Weer koos de supermarktketen een heerlijk chanson als nostalgische ondertoon. Dit keer Maman, la plus belle du monde (1957), gezongen door Luis Mariano, een Spaans-Baskische tenor die het grootste gedeelte van zijn leven in Frankrijk woonde. En schattig moment: als het jongetje het ineens niet meer over ‘maman‘ heeft, maar ‘ma mère‘ zegt, als hij indruk wil maken op een meisje. Charmant filmpje wederom, zo wordt reclame leuk om naar te kijken!

LEES OOK:
L’Amour, het reclamefilmpje waar Frankrijk blij van wordt
Kerstman-reclame van Intermarché
30  klassieke Franse chansons om te kennen

Reacties zijn gesloten.