frankrijk.nl

Comeback Stromae vanuit warenhuis Parijs

Na jaren van stilte is Stromae weer terug en dit keer niet alleen als zanger. Zijn nieuwste liedje vormt de muzikale omlijsting voor de kledinglijn die hij lanceert, Mosaert. De videoclip is opgenomen in het bekende warenhuis Le Bon Marché in Saint-Germain-des-Prés.

Gisteren ging de videoclip met de veelzeggende naam Défiler online. Een nieuw meesterwerkje van de Belgische alleskunner die de laatste jaren bewust voor een periode in de luwte koos. Nu zien we waarom: de 9 minuten durende videoclip introduceert zijn eigen kledinglijn Mosaert, een anagram van Stromae.

Modeshow van eigen kledinglijn

Opgenomen in het Parijse warenhuis Le Bon Marché en muzikaal ondersteund door uiteraard een eigen chanson van de meester, met de toepasselijke naam Défiler. Een tikkeltje rustiger dan zijn grote hits Papaoutai of Alors on danse maar wel heel herkenbaar Stromae…En dat geldt ook voor de kledinglijn. Enfin, luister en kijk zelf….

LEES OOK:
De culinaire warenhuizen van Parijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *