frankrijk.nl

Wintereditie Tomorrowland in Alpe d’Huez

Goed nieuws voor skiënde festivalliefhebbers: van 9 tot 16 maart 2019 vindt in Alpe d’Huez de eerste wintereditie plaats van de moeder aller festivals: Tomorrowland Winter. 

Tomorrowland Wintereditie Alpe d'Huez 2019

Tomorrowland Winter: op grote hoogte

Het Belgische zomerfestival Tomorrowland is al jaren een begrip bij alle muziek- en festivalliefhebbers. En nu gaan ze voor een complete ‘take-over’ van het Franse skioord Alpe d’Huez. Het dorp én het hele skigebied – en dan praat je over alles tussen 1860 en 3300 meter hoogte – wordt exclusief voor dit festival getransformeerd tot een waar winterwonderland met op de pistes diverse podia én een waanzinnig hoofdpodium aan de voet van de pistes. In tegenstelling tot de zomereditie (400.000 bezoekers) wordt deze wel wat intiemer: er is plaats voor 30.000 bezoekers. Het mooie én het bijzondere van deze wintereditie is dat je met een toegangskaart voor Tomorrowland Winter zowel kunt skiën als optredens bijwonen.

Tomorrowland Winter 2019 - Key Visual

Veel bekende Nederlandse dj’s

Zoals we van Tomorrowland kunnen verwachten wordt de hele setting ontworpen volgens een vastgesteld thema. Voor deze wintereditie is dat: The Hymne of the Frozen Lotus. Klinkt veelbelovend en zal zeker spectaculair zijn in dit sneeuwdecor. We kunnen nu al niet wachten hoe deze lotusbloem zich zal ontvouwen! Ook de voorlopige line-up is bekend: Armin van Buuren, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano en Martin Garrix horen bij de dj’s die gaan optreden. En welke herken je nog meer in onderstaande foto?

Tomorrowland-line-up

 

Wanneer kun je Tomorrowland Winter boeken en wat kost het?

Voor zover nu bekend komen er twee opties:

  • 4-daags Tomorrowland Winter Package vanaf €685 p.p. en dit bevat 4 nachten verblijf (12-16 maart), toegang tot the Gathering op 12 maart en alle optredens op 13-14 en 15 maart 2019, 4 dagen skipas en een – zoals we gewend zijn van dit festival – een hippe en unieke armband met schatkist.
  • 7-daags Tomorrowland Winterpackage vanaf €825 p.p. met 7 nachten verblijf (12-19 maart), toegang tot the Gathering op 12 maart en alle optredens op 13-14 en 15 maart 2019 , 7 dagen skipas en een – zoals we gewend zijn van dit festival – een hippe en unieke armband met schatkist. UITVERKOCHT!!

De verkoop van het 7-daags arrangement startte op 8 september 2018 om 17.00 uur en was in no-time uitverkocht. Het 4-daags arrangement start op 15 september 2018 via www.tomorrowland.com.

Alpe d'Huez

Alpe d’Huez: een van de zonnigste skigebieden

Denk nu niet dat je straks zult klappertanden van de kou. Niet voor niets heeft Alpe d’Huez als bijnaam ‘Ile de soleil’. Het dankt de naam aan de zuidelijke ligging op een plateau dat 1.860 meter hoog ligt. Deze hoogvlakte spreidt de bergen rondom waardoor de zon niet wordt belemmerd door hoge bergtoppen. Dat betekent dat als de zon schijnt je er de hele dag van kunt genieten. En mocht er een wolkendek zijn dan zit je er vaak net boven :-). Meer informatie over Alpe d’Huez.

Meer muziekfestivals in de Franse Alpen

Al in 2018 genieten van muziekfestivals in Franse wintersportgebieden? Les Portes du Soleil viert Rock the Pistes (18 t/m 24 maart 2018), met concerten op de pistes van Morzine tot Châtel! En in Tignes kun je naar de Francofolies (17 t/m 18 april 2018) en ja hoor, dan ligt er in dit hoge skigebied nog volop sneeuw!

LEES OOK: 
Skiën in foute skipakken op de pistes van Alpe d’Huez
5 geweldige terrassen op de Franse pistes
Rock the Pistes: zon, sneeuw & sound!

Alpe d'Huez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Button