frankrijk.nl

Ski-Chic: skikleding huren voor de wintervakantie

Het zal je maar gebeuren: ga je op wintersportvakantie en kom je er te laat achter dat die skibroek zó out-of-fashion is. Geen probleem, huur je gewoon een modieuze outfit ter plaatse! Niet eens zo duur en voor kinderen in de groei zelfs heel interessant.

Nooit meer underdressed op de piste

Herken je dat? Ga je wintersportvakantie en ben je druk met alle voorbereidingen. Verblijf: check, auto winterklaar: check, hotel onderweg: check, skilessen: check. Wat meestal op het laatste plan komt is je skikleding. Want die heb je en ligt in de kast. En dan merk je bij het pakken dat die skibroek eigenlijk niet meer past en dat je ski-jack hopeloos uit de mode is. Of dat je kinderen toch een grotere groeispurt hebben gemaakt dan voorzien. Oeps, wat nu?

Duur spul voor zacht weekprijsje

De Franse keten ski-chic.com heeft de oplossing voor je zonder dat je je portemonnee meteen genadeloos hoeft te plunderen. Bij vestigingen in La Plagne, Les Menuires, Val Thorens en Meribel kun je nu online je eigen outfit samenstellen die op de dag van aankomst op je verblijfsadres wordt afgeleverd. Er is keuze uit tenues van dure merken als Poivre Blanc, Quiksilver, Fusalp en Roxy. Bij de bestelling geef je de maten door met een voorkeur voor model en voilà, je kunt helemaal hipperdepip de piste op. Kost dat? Nog geen €80 per week voor kinderoutfits en €100-160 voor volwassenen. Inclusief handschoenen en skibril van Bollé. Voor skikleding die een nieuwwaarde heeft van tussen de €300 en €900 per outfit.

SKi-Chic-skijas-huren-online

Carole deed de test

Nu wilde het toeval dat wij nog een tripje naar La Plagne in het vooruitzicht hadden bij het lezen van dit nieuwtje. Dus hup, gebeld en gevraagd of wij dit konden uitproberen. Keurig het online formulier ingevuld met alle maten en vol nieuwsgierigheid afwachten of er inderdaad een pakje klaar zou liggen in de hotelkamer…Ja hoor:

Ski-Chic huren van skikleding in La Plagne, de test

En het past perfect!

Of je gaat voor eigthies-fluo….

Het kan ook nog anders: eerder schreven wij over de mogelijkheid om een lekker foute retro ski-outfit te huren in Alpe d’Huez. Denk fluo, denk onesie! Dan weet je zeker dat je opvalt op de piste!

Tekst: Josee Schouten Beeld: Ski Chic & MitchSkiVintage.

LEES OOK:
Vintage skipak huren in Alpe d’Huez
Funky 80’s skikleding in Haarlem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *