frankrijk.nl

Hippe nieuwe scooters in Bordeaux

La dolce vita in Bordeaux! De stad heeft sinds kort deelscooters met een leuke retrostijl. Benieuwd hoe die werken?

Jaaa, een stedentrip in Bordeaux wordt nu nog leuker! Deze prachtige stad op de fiets ontdekken is al heerlijk en sinds kort kun je ook de scooter pakken. Het gaat om de deelscooters van Yugo, een Frans bedrijfje dat al aanwezig is in Barcelona en Madrid. Met behulp van een smartphone-app zijn de scooters te lokaliseren in de stad.

Bordeaux stedentrip deelscooters Yugo

Eerste half uur gratis
In de topkoffer zitten 2 helmen (+ haarnetjes) en met de app start je de scooter. Net als bij de leenfietsen van Bordeaux is het eerste half uur op de Yugo gratis, daarna betaal je circa €3,30 per kwartier (22 cent per minuut). Het besturen schijnt heel eenvoudig te zijn, je moet alleen wel in bezit zijn van een (gewoon) rijbewijs. Bordeaux begint met 50 exemplaren van deze leuke turquoise scooters. Want fotogeniek zijn ze zeker!

Meer informatie: www.getyugo.com/bordeaux

Beeld: CC/Yugo – Charline Bon

Une publication partagée par Thomas Edery (@thomas_edery) le

Une publication partagée par Yugo Bordeaux (@yugobordeaux) le

LEES OOK:
Bordeaux verkennen op wielen
De hippe nieuwe wijken van Bordeaux
15 leuke dingen om te doen in Bordeaux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Button